10 trucuri pe care trebuie să le știi când îți alegi sutienul

Să porți sutienul potrivit te poate face să te simți și să arăți fantastic – dar a găsi sutienul perfect e surprinzător de dificil. Vei afla câteva trucuri pentru a evita situația în care cumperi un sutien și acasă descoperi că nu e atât de bun pe cât credeai.

10 secrete pe care trebuie să le știi atunci când alegi un sutien

1. Ia-ți mărimea care trebuie

80% dintre femei poartă mărimea greșită. Când cauți un sutien, du-te la un magazin de calitate, cu personal care îți poate lua măsurile și ține minte că forma corpului se schimbă în timp.

2. Înțelege-ți forma corpului

Aceasta va determina ce fel de sutien ți se potrivește cel mai bine. Din nou, vorbește cu un expert din magazin înainte să cumperi.

Citeste si  S-a terminat! Premierul Tudose dă lovitura de grație Casei Regale! E informația momentului în România! Ce le ia premierul:

3. Asigură-te că sutienul ți se potrivește perfect

Un sutien ar trebui să fie strâmt, așa că nu te gândi că unul mai larg va fi mai confortabil. Ar trebui să îți încapă doar două degete pe sub bandă.

4. Verifică felul în care arată sutienul sub haine

Când mergi la cumpărături, poartă o bluză suficient de strâmtă care nu are un guler prea înalt și pune-o peste sutienul pe care îl probezi pentru a vedea cum vei arăta cu haine asemănătoare.

5. Uită-te la poziția sânilor

Un sutien potrivit ar trebui să îți țină sânii în poziția corectă: mijlocul bustului trebie să fie la jumătatea distanței dintre coate și umeri.

Citeste si  Cât au cerut prostituatele din Iaşi pentru noaptea dintre ani. Ce au fost dispuse escortele să facă pentru aceşti bani

6. E mai bine să ai sutiene mai puține și mai scumpe

Sutienele pot fi scumpe, dar e bine să cheltui mai mulți bani pe unul bun, confortabil, care îți va mări stima de sine. E o opțiune mai bună decât a cumpăra mai multe sutiene ieftine.

7. Să lași loc pentru întins

Majoritatea sutienelor sunt făcute din materiale flexibile care se vor întinde în timp. Alege unul care ți se potrivește și pe care îl poți strânge când se va întinde materialul.

8. Verifică-ți sutienul mișcându-te

Când te uiți în oglindă, nu uita să te miști – ridică-ți brațele deasupra capului, apleacă-te în dreapta și în stânga și în jos. Sutienul nu ar trebui să se ridice sau să se miște.

Citeste si  Andra a dat nas în nas cu o cerșetoare care i-a cerut bani. Câți lei i-a dat vedeta femeii amărâte:

9. Verifică transparența

Unele modele delicate pot dezvălui prea mult dacă sunt purtate într-o anumită lumină cu bluze din materiale deschise. Verifică asta în magazin, ca să nu ai surprize mai târziu.

10. Ai grijă de sutienele tale

Dacă ai cheltuit niște bani pe un sutien bun, vei vrea să dureze. Citește cu atenție eticheta cu instrucțiunile de cuățare și dacă îl speli la mașină, bagă-l într-o plasă. De asemenea, lasă-l să se usuce mereu la aer.