7 tipuri de pantofi pe care trebuie să îi aibă orice femeie:

Tocurile, oricât de grozav arată, îți omoară adesea picioarele. Nu trebuie însă să fie așa – iată câteva modele de pantofi absolut confortabile:

1. Pantofi cu tocuri solide

Dacă pentru tine e mai important confortul și nu să te clatini pe niște tocuri doar puțin mai late decât un creion, ia în considerare acest model. Poartă-i la muncă și nu va mai trebui să ții o pereche de balerini sub birou.

2. Stilettos clasici

Acești pantofi atrăgători pot i foarte confortabili – s-ar putea să vrei să îți mai cumperi o pereche.

3. Pantofi metalici cu șiret

Te vei simți de parcă porți balerini chiar și după 8 ore de mers. Arcada conturată, tocul acceptabil și vârful stabil – toate contribuie la această senzație.

Citeste si  Momentul pe care nu l-a observat nimeni! Ce le-a soptit Alex lui Vladimir si Ionut dupa ce au intrat in finala Exatlon? Cei doi finalisti au ramas fara cuvinte:

4. Tocuri de înălțime medie

Acești pantofi au o talpă conturată, cu sprijin pentru bolta piciorului și penntru călcâie, și multe materiale ușoare, flexibile și confortabile.

5. Pantofi ascuțiți cu model

Aceștia sunt foarte conotabil și suport pentru călcâi, ca să nu îți pierzi energia. În plus, talpa din piele a fost concepută pentru a contribui la mișcarea naturală a piciorului.

6. Pantof cu berete decupați

Au o mulțime de trăsături care îi fac sp fie confortabili, precum talpa din spumă și vârful rotunjit (deci nu te vor strânge).

7. Pantofi decupați

Cu aceștia în picioare, vei putea dansa toată noaptea fără să ai dureri sau nevoie de plasturi. Așadar, îi poți purta cu încredere și ziua.

Citeste si  Nu e deloc bine! Cum a fost filmat acum Gigel Frone, mexicanul de la Romanii au Talent… Popularitatea dobândită grație televiziunii s-a risipit repede! Ce a ajuns să facă pentru bani: