Abia acum s-a aflat! Un cuplu celebru din showbizul românesc s-a infectat cu COVID-19. Cei doi sunt prieteni buni cu Adelina Pestrițu

 

Alin Cocoș, soția sa Monica Orlanda și fiul lor Andreas au fost depistați pozitivi la testul pentru COVID-19. Soția fiului vitreg al Elenei Udrea a postat un mesaj din spital, precizând că au luat decizia de a se interna toți trei la Institutul „Matei Balș’ din Capitală.

„În urma unor simptome de răceală, am decis să ne facem testul RT-PCR SARS COV 2, ieșind pozitiv pentru toți membrii familiei, inclusive Andreas. Aseară am primit rezultatele testelor, iar astăzi am decissă ne internăm la Institutul de Boli infecțioase „Matei Balș’.

Pentru toate persoanele cu care am intrat în contact după data de 31 august, vă rugăm să vă faceți testul RT-PCR ( metoda exudat faringian și nazal).

Citeste si  Andreea Bălan i-a făcut scandal monstru lui George Burcea, după ce s-a întors de la "Ferma" Totul s-a întâmplat după ce s-a cuplat cu Viviana Sposub. Ce i-a reproşat soţia

Nu ignorați durerile de cap, stărilede greață și senzația de răceală!!!’, a transmis Monica Orlanda pe contul ei de Instagram.

Familia Cocoș este prietenă la cataramă cu Adelina Pestrițu și se speculează că Alin, Monica și băiatul lor ar fi putut lua infecția de la aceasta, având în vedere că Adelina a fost confirmată pozitiv pe data de 1 septembrie 2020 cu virusul SARS-CoV-2.