Am aflat ADEVĂRUL! George Burcea a fost, de fapt, la petrecerea fetiței sale! Ce s-a întâmplat cu adevărat acolo:

 

Zilele trecute a avut loc o petrecere pentru fetița Andreei Bălan și a lui George Burcea, care a împlinit un an. Au existat o mulțime de speculații pe această temă. Nașul fetiței, Aurelian Temișan, a confirmat într-o postare că el a fost singurul bărbat prezent la petrecere. Totuși, acum am aflat că Burcea a fost de fapt acolo, însă a plecat rapid pentru că nu era privit cu ochi buni.

Ce s-a întâmplat de fapt la petrecerea fiicei Andreei Bălan. George Burcea a fost, de fapt, acolo
Potrivit unei surse apropiate de familie, George Burcea ar fi fost totuși la petrecere. ”George Burcea a ajuns și el la eveniment, ar fi fost culmea să lipsească. A ajuns ceva mai târziu, e adevărat, dar a ajuns”, a declarat o sursă pentru wowbiz.ro.

Citeste si  Lavinia Pârva nu a mai suportat! A spus adevărul despre relația ei cu Ștefan Bănică:

”A stat o oră, de aceea nici nu apare în fotografiile făcute. E adevărat, majoritatea celor care au fost la evenimentul, la Clara, nu prea l-au băgat în seamă, sunt supărați pentru ieșirile lui din spațiul public. Culmea, cea mai mare supărare nu este a Andreei, ea s-a obișnuit cu gândul că George nu o mai iubește și că vor divorța, ci Aurelian Temișan, nașul lor de cununie. Nici nu au schimbat două vorbe, s-au văzut, s-au salutat și atât. Este supărat că el a făcut ceea ce a făcut și a mai ieșit și la iveală povestea cu drogurile”, a mai precizat sursa respectivă, care ar fi fost prezentă la petrecere.

Citeste si  Lovitură de teatru. Bianca Drăgușanu vrea să divorțeze din nou de Alex Bodi. S-a lăsat cu mare scandal

Nașul de cununie al Andreei Bălan și al lui George Burcea nu a ezitat să posteze un mesaj cu subînțeles pe Facebook. Toți cei care îl urmăresc pe Temișan cred că artistul a încercat să îl atace pe finul său.

”Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. Andreea Balan, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella si Clara, dar și de nașele Dora si Monica Davidescu. Eu… singurul bărbat… mândru. O atmosferă relaxanta, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire”, a scris Aurelian Temișan, pe rețeaua de socializare.