Au ieșit scântei! Alex Bodi și Victor Slav au dat nas în nas ieri, la gradinița Sofiei. Bodi venise cu Bianca și fetița, iar Slav o aștepta acolo. Ce a urmat după ce cei doi s-au văzut

 

Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a început, luni, grădinița. Bianca a pregătit de seară cele necesare, iar a doua zi și-a condus fetița, doar că alături de Victor și de…Alex Bodi, iubitul pe care și l-a ”recuperat” de puțin timp.

Firește, au fost emoții pentru micuță, dar și pentru mama și tatăl ei, iar Bianca avea să povestească, la emisiunea Teo Show, cum s-a derulat acea dimineață încărcată pentru toți. „Am fost atât de entuziasmată. I-am explicat că trebuie să-și ia pantalonași… ea voia rochiță, i-am explicat situația, am convins-o. Am făcut ghizdănelul și am plecat cu Alex spre grădiniță unde ne-am întâlnit cu tati (n.r.- Victor Slav)”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Citeste si  Irina Tănase, mesaj veninos după ce s-a anunțat despărțirea de Liviu Dragnea:

Altfel, vedeta s-a despărțit fără scandal de Victor, bărbatul căruia i-a dăruit o fetiță, iar ei au rămas în relații foarte bune de dragul ei. Nu o dată cei doi foști soți și-au făcut apariția împreună, iar el a mers de multe ori în vizită acasă la Bianca pentru a o vedea pe fiica lor. Actualul iubit, Alex Bodi, l-a cunoscut și el pe tatăl Sofiei și a spus de mai multe ori că i se pare normal ca diva să vorbească și să se vadă cu primul ei soț. Afaceristul din Mediaș are și el două fiice din relații anterioare și știe cât de important este ca un copil să îi aibă alături pe ambii părinți, chiar și atunci când ei nu mai formează un cuplu. Bianca Drăgușanu a apărut în emisiunea Teo Show alături de Selena, una dintre fiicele lui Alex Bodi. potrivit wowbiz.ro. Selena și Sofia nu sunt doar surori vitrege, ci și colege de grădiniță!

Citeste si  Gică Popescu este noul consilier al premierului Tudose. Câţi bani încasează pentru această muncă:

Bianca Drăguanu, împăcare la foc rapid cu Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut, încă o dată, pace. Sunt din nou iubiți. Ce spune Bianca despre împăcare? „Eu acum am o stare foarte bună. Am trecut prin niste emoții, de la agonie la exctaz. Mă mai înșel și eu în privința omului, mai există și chestii pe care le amplific eu pentru că mă mai las influențată de alte persoane…. Sunt foarte fericită în postura în care sunt astăzi. Orice s-ar întâmpla, eu sunt cu zâmbetul pe buze. Sper, cum am mai zis și acum un an, doi ani, că sper să ne dea Dumnezeu înțelepciunea să luăm cele mai bune decizii pentru noi și pentru copiii noștri”, a declarat Bianca Drăgușanu, în direct, la Teo Show.

Citeste si  Au divorţat! Celebra familie NU mai există! Nu le-a mai păsat nici de copii şi s-au despărţit