„Bebe?” Veste bombă despre Vlăduța Lupău, în plin scandal amoros:

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară de la noi. Cântăreaţa din Cluj le-a intrat rapid la inimi fanilor datorită vocii sale inconfundabile, dar şi a frumuseţii de neegalat.

Vlăduţa Lupău a postat o serie de imagini pe reţelele sociale, însă una dintre acestea a atras atenţia. Vlăduţa Lupău poartă o rochie ceva mai umflată în zona abdomenului, iar acest detaliu i-a pus imediat pe gânduri pe fanii săi. Aceştia au sărit cu întrebările, iar una dintre aceştia este chiar Andreea Bănică. Celebra artistă a luat-o la întrebări pe colega sa, fiind curioasă dacă peste câteva luni va deveni mămică sau nu. „Pregăteşti un bebe ştrumf? E pe drum?”, a întrebat-o Andreea Bănică pe Vlăduţa Lupău pe Instagram.

Citeste si  În România lucra la salubrizare, incredibil ce s-a întâmplat acum. Cu ce se ocupă Tudorel Popa în Italia. Nimeni nu se aștepta ca “omul-bormașină” să facă una ca asta:

Dacă vă întrebaţi care a fost răspunsul, ei bine, trebuie să vă potoliţi momentan curiozitatea, pentru că Vlăduţa Lupău nu a răspuns. Astfel, putem să ne gândim că artista nu face decât să întărească curiozitatea fanilor, care aşteaptă să afle dacă familia artistei se va mări sau nu.

Vlăduţa Lupău s-a căsătorit în mare secret
Vlăduţa Lupău şi portarul echipei CFR Cluj, Adrian Rus, s-au căsătorit pe 12 noiembrie în mare secret. Chiar dacă Vlăduţa Lupău este foarte apropiată de fanii săi şi împărtăşeşte cu aceştia mereu tot ceea ce face, ei bine, acum Vlăduţa Lupău şi-a luat prin surprindere fanii, cărora nu le-a spus că urmează să se căsătorească.

Citeste si  De necrezut cat de mare este averea lui Cristian Pomohaci! Nu degeaba doamna Mariana îl plimbă peste tot cu mașina! Detalii uluitoare au ieșit la iveală: „A venit în…” Uite ce avere are: