Bianca Drăgușanu îi dă lovitura de grație lui Alex Bodi! ”Am de gând să mă mărit curând!”

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu. Cei doi au divorțat la notar, de comun acord, iar Bianca a dezvăluit faptul că Bodi a înșelat-o în repetate rânduri. Afaceristul a recunoscut și el că a călcat strâmb. Acum, la numai câteva zile de la divoț, bianca a făcut declarații uluitoare: vrea să se mărite!

Bianca Drăgușanu, declarație șoc după divorț: ”Am de gând să mă mărit curând!”
Vedeta a recunoscut într-un final că viața ei cu Alex Bodi nu a fost numai lapte și miere. ”Cum era de așteptat, au existat discuții mai dure între noi și s-a ajuns și la situații critice, chiar să apelez la poliție”, a dezvăluit blonda. Acum că au divorțat, amândoi au început să facă declarații, fiecare susținându-și punctul de vedere. Totuși, Bianca i-a dat lovitura de grație afaceristului cu ultima ei declarație.

Citeste si  Lora a spus motivul pentru care nu face nuntă cu Ionuț, dar a făcut și o dezvăluire șocantă despre fostul soț

Blonda a declarat că nu renunță la a îmbrăca rochia de mireasă și chiar îl așteaptă pe cel care ar putea fi bărbatul vieții sale. Ea este deschisă la o nouă relație, chiar dacă l-a iubit enorm pe Alex Bodi. Pentru ea acest mariaj se pare că este încheiat complet.

”După divorț, mă simt un om liber. Am îndurat prea mult și nu a fost vina lui, consider că eu sunt principal vinovată. Am crezut că pot schimba un om, dar, din păcate, nu a fost deloc așa. De aceea, îl anunț că eu am renunțat la lupta asta! Gata! L-am iubit, poate cel mai mult în viața asta, însă, s-a terminat! Îmi voi deschide inima pentru altcineva!

Citeste si  Răzvan Simion, din nou alături de fosta soție și de copii. Ce s-a întâmplat cu Lidia Buble:

Poate părea surprinzător, însă am de gând să mă căsătoresc curând! Sunt dispusă să îmbrac rochia de mireasă cu bărbatul care va intra în viața mea. Deocamdată, voi fi mireasă doar prin prezentarea rochiilor de mireasă de la atelierul meu, dar cine știe ce se va întâmpla în curând! Sunt optimistă! Un capitol s-a încheiat, de acum, începe altul”, a povestit Bianca la WOWbiz.ro!