Bianca tuna si fulgera! A spus cine e amanta lui Bodi! „O purcica…”

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat în urmă cu două zile, după un mariaj de șase luni în care au fost mai tot timpul pe primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au mers la notar și au renunțat la statutul de soț și soție, însă acum se acuză reciproc și își dau replici dure. Bianca Drăgușanu a avut un mesaj subtil pe contul său de socializare pentru fostul soț, dar a mărtusiti și pentru cine a fost înlocuită.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au renunțat la statutul de soț și soție după un mariaj de 6 luni. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separte și fiecare să-și vadă de viața sa, însă lucrurile nu se termină aici. Aceștia se acuză reciproc și au început să povesteacă publicului despre relația lor cu năbădai.

Citeste si  Faimosul Catalin Cazacu a spus adevarul: "Nu m-as mai intoarce in ruptul capului la Exatlon" si a explicat de ce!

Într-o postare publicată pe InstaStory, Bianca Drăgușanu a postat o imagine cu o descriere subtilă la adresa fostului soț. Aceasta îl compară pe Alex Bodi cu un șarpe, pe care l-a iubit, dar care în final ”a mușcat-o”

”Hrănește un șarpe. Iubește un șarpe. Respectă un șarpe. Roagă-te pt un șarpe. Nu contează, tot te va mușca”, este postarea Biancăi Drăgușanu.

Le-a spus fanilor cu cine a fost înlocuită

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră după divorțul de Alex Bodi. Separea dintre ei a scos la invelă foarte multe lucruri, iar într-o postare de pe Instagram vedeta a primit un comentariu de la un fan, la care a dat un răspuns ce a stârnit imediat reacții.

Citeste si  Cea mai puternică rugăciune ortodoxă. La ce oră trebuie să o spui și cum te ajută în viața de zi cu zi

”Acum e frustrat Alex. Pff, ce bărbat ar înșela o femeie ca tine”, i-a spus fanul, iar replica blondinei a venit imediat: ”Să vezi cu ce purcică”, a adăugat Bianca Drăgușanu.