Ce a pățit Bianca Drăgușanu, după ce a făcut publică această imagine cu fiica ei! Are legătură și cu înjurăturile de la Asia Express:

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj legat de fiica sa, iar reacțiile fanilor de pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară.

Pe contul său de Facebook, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie cu fiica sa și a lui Victor Slav, Sofia Natalia. Poza este însoțită de următorul mesaj:
„Cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată ești tu, îngerul meu @sofianataliaslav ❤️? #blessed #sohappy #amazing #love #passion #supersmartbaby #mybabygirl #happy #amazing”.

Internauții au reacționat imediat la postarea făcută de Bianca Drăgușanu. „Surioara sau frățiorul când urmează? dar tot cu Slav, că face copii frumoși”, ” Doamne, cât este de frumoasă! Mi-ar fi plăcut să nu te desparți de Victor, erați o pereche frumoasă”, „Frumoasă a tăticul ei”, ” Seamănă cu Victor! Este frumoasă și sper să-și păstreze naturalețea”, „Este Victor întreagă”, „Seamănă cu Victor”, „Sper să nu vorbească la fel de urât ca tine”, i-au transmis internauții Biancăi Drăgușanu.

Citeste si  Informatii de ultima oră despre românii din Ungaria

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic.