Ce au descoperit anchetatorii într-una dintre mașinile Cristinei Țopescu

Ancheta deschisă în cazul m.rții r.gretatei Cristina Țopescu este abia la început… Polițiștii, cr.m.naliștii au continuat cercetările în cursul acestei zile și chiar și după ce întunericul s-a lăsat. Când au verificat cele două mașini parcate în fața casei îndrăgitei prezentatoare TV, ei au făcut o descoperire incr.dibilă.

Ce au descoperit anchetatorii într-una dintre mașinile r.gr.tatei Cristina Țopescu

Cristina Ţopescu s-a st.ns în patul ei, vegheată de câinii pe care îi adora și pentru care s-a luptat mult. Anchetatorii au stabilit că d.c.sul a survenit în preajma Anului Nou. În această seară, anch.tatorii care au mers din nou în locuința sa au făcut cercetări și în mașinile pe care r.gretata vedetă le deținea. Când au deschis ușile mașinii albe, ei au simțit un m.ros îngroz.tor… pe bancheta din spate erau mai multe pungi pline cu carne, pe care prezentatoarea le-a cumpărat ca să își hrănească animalele de companie.

Citeste si  Are doar 21 de ani și s-a trezit într-o zi că are în cont suma uriașă de 4,6 milioane de dolari. E inimaginabil cum i-a câștigat și pe ce a ales să îi cheltuiască

Colegii din Ministerul Sănătăţii, acolo unde Cristina Ţopescu lucra de puţin timp, au încercat să dea de ea în perioada sărbătorilor. Nu au reuşit, dar asta nu i-a pus pe gânduri.

“Suntem afectati si cumva loviti de o durere pe care este greu sa o explicam. Nu am fost alarmati cand in perioada sarbatorilor nu a mai fost abordabila. colegii au cautat-o insistent si nu a mai raspuns, am presupus ca a plecat din tara, mergea frecvent in Germania la mama dansei”, a declarat Horaţiu Moldovan, Secretar de Stat în Minsiterul Sănătăţii, relatează observator.tv.