Ce avere are poliţistul de la Rutieră care i-a agresat pe cei doi copii. Are datorii de zeci de mii de euro, dar stai să vezi ce salariu ia lună de lună de la Poliție:

Poliţistul de la Rutieră care s-a dovedit a fi pedofilul filmat în lift în timp ce agresa doi copii are un apartament, dar şi datorii la bănci.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, din martie 2017, bărbatul are un apartament de 60 de metri pătraţi, cumpărat în 2017, prin credit ipotecar.

Agentul de poliţie mai are un autoturism din 2008, cumpărat prin credit bancar, precum şi un motociclu din 1998. Creditele bancare sunt de 28.000 de euro, scandent în 2037, şi de 5.000 de euro, scadent în 2022.

42.000 de lei este venitul pe care l-a avut poliţistul în anul 2016.

CITEȘTE ȘI: Mărturiile de coşmar ale colegilor poliţistului pedofil: „A rupt lenjeria intimă doamnei, după care…”
Colegii poliţistului care a agresat doi copii într-un lift au scos la iveală detalii despre agresor. Îl porecleau, din 2015, „Violatorul”, iar unul dintre foştii colegi de muncă a povestit un episod scandalos în care Eugen Stan a avut rolul principal.

Citeste si  Prietena mea lucrează într-un salon de frumusețe și mi-a dezvăluit 5 trucuri neașteptate

„Suntem colegi, în 2015 a avut o altă altercaţie cu soţia unui domn. A intrat peste ei în casă. A avut loc o altercaţie, a rupt lenjeria intimă doamnei, după care s-a bătut cu soţul. Nu ştiu cum a scăpat de acel dosar penal. Cert e că omul este şoferul unui şef de la 126. Tot acest şef l-a adus de la jandarmi, unde au fost colegi. Îl cunosc, zi de zi ne vedem acolo. Lumea în curte îi spunea Violatorul din 2015. Pe Facebook am văzut prima oară şi am făcut imediat legătura. I-am spus şefului meu direct la o şedinţă, sâmbătă dimineaţă. Am spus că este Stan Eugen, dar nimeni nu voia să creadă. Este incredibil, mi s-a ridicat părul pe mine şi nu mai pot de burtă, de stomac, de nervi, când am văzut ce se întâmplă aici”, a declarat un poliţist, pentru România TV.

Citeste si  Amanunte uluitoare despre concubina pedofilului din lift! Unde lucrează femeia care trăiește cu individul care a îngrozit întreaga țară:

Vă reamintim că Eugen Stan a agresat în liftul unui bloc din sectorul 6 al Bucureştiului o fată şi un băiat, de 4, respectiv 9 ani. Imaginile instalate în lift au surprins toate momentele. În vârstă de 47 de ani, suspectul lucrează în calitate de şofer la Brigada Rutieră. Tatăl micuţilor agresaţi de agent era la serviciu, iar mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija naşei lor.

În weekendul care tocmai s-a scurs anchetatorii l-au căutat într-o zonă de 50 străzi în jurul locului unde a avut loc atacul. Până ce făptaşul să fie prins, poliţiştii au audiat şapte persoane, dar niciuna nu a fost reţinută. Aproape 1000 de oameni au sunat în ultimele zile la 112 pentru a sesiza că l-ar fi văzut pe suspect. Asta, după ce Poliţia Capitalei a dat publicităţii imagini cu el.

Citeste si  Bogdan Stoica, fratele luptatorului Andrei Stoica, noul concurent de la Exatlon?! Să fie tocmai el cel care va câștiga premiul de 100.000 de euro? Anuntul care i-a facut pe fani sa sara in sus: