Ce i-a pus Rodica Țopescu

Este o zi dificilă pentru familia Cristinei Țopescu! Trupul neîns.flețit al regretatei jurnaliste a fost depus astăzi la c.pela C.m.tirului Bellu, iar la c.remonie au luat parte rude, colegi de breaslă, dar și prieteni apropiați.

Mama Cristinei Țopescu este foarte afectată de cele întâmplate și a stat ore în șir la c.pătâiul fiicei. Rodica Țopescu a adus cu ea un ultim cadou pentru r.posata ei fiică, respectiv o figură de lemn ce întruchipează un căine. Cristina Țopescu a iubit animalele mai presus de orice și și-a dedicat o bună parte din viață salvării câinilor neajutorați. De altfel, patrupezii ei iubiți au fost singurii care i-au fost alături în ultimele clipe de viață.

Citeste si  Cât plăteşte Andreea Marin pentru studiile fiicei sale! Fanii i-au sărit în cap: „Eu muncesc pentru copilul meu!” Alții nu au într-o viață banii ăștia:

Rodica Țopescu a declarat, la intarea în c.pela C.m.tirului Bellu, că c.nușa regretatei jurnaliste va fi depusă la un c.vou din C.m.tirul Bellu, după ceremonia de inc.nerare, ce avea loc mâine, la ora 13:00, la Crematoriul din Vitan-Bârzești.

sursa> spynews.ro