Ce mesaj a scris președintele Klaus Iohannis

M.artea Cristinei Țopescu i-a lăsat fără grai pe toți cei care o cunoșteau pe celebra jurnalistă. Astăzi, la capela C.m.tirului Bellu, acolo unde a fost depus s.criul cu trupul fără v.ață al acesteia și-au făcut prezența câteva persoane apropiate, iar cine nu a putut să se prezinte personal pentru a-i aduce un ultim om.giu, i-au trimis o coroană sau un aranjament floral.

Printre oamenii care s-au gândit astăzi la Cristina Țopescu se numără și președintele României, Klaus Iohannis. Paparazzii cancan.ro au surprins imagini exclusive cu c.roana pe care șeful statului a trimis-o, pentru a o omagia pe regretata Cristina Țopescu.

Klaus Iohannis a trimis o coroană imensă din garoafe roșii, pe care a pus drapelul României, dar și un mesaj pentru Cristina Țopescu. „Od.hnească-se în pace. Președintele României, Klaus Werner Iohannis” este mesajul scris de șeful statului, pe drapelul de pe coroană.

Citeste si  5 lucruri pe care trebuie să le înveți după ce ai fost înșelată:

La C.m.tirul Bellu din Capitală a ajuns o coroană imensă din flori albe, trimisă de Familia Regală a României. Aceasta avea atașat și drapelul țării.

Astăzi, la c.pela C.m.tirului Bellu a ajuns și mama Cristinei Țopescu. Aceasta a adus o c.roană cu un mesaj dur.ros, care îți face pielea de găină. Îmbrăcată în haine de d.liu și cu inima sfâșiată, mama jurnalistei i-a transmis un ultim mesaj, scris pe panglica c.roanei pe care a adus-o la capelă. „Iubirea vieții mele. Mămica” au fost cuvintele tulburătoare ale mamei Cristinei Țopescu.