Acum e totul clar

Medicii l3giști au stabilit ziua și ora m.rții Cristinei Ţopescu. Aceasta s-a st.ns imediat după Crăciun, seara. Primele rezultate ale n.cropsiei arată că în stomacul Cristinei Ţopescu s-a găsit un c.cktail puternic de m3dicamente, un analg.zic puternic şi un antid.presiv. În același timp, inima vedetei de televiziune a fost pr.levrată pentru an.lize, anunţă România TV.

Cristina Țopescu a mur.t la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. Aceasta a fost găsită fără vi.ţa în locuinţa din Tunari. Autorităţile au fost anunţate de către o vecină, care a declarat că nu a mai văzut-o pe jurnalistă de trei săptămâni, mai mult decât atât aceasta nu a mai răspuns la telefon de pe 23 decembrie.

Citeste si  Aceasta este dintre comorile ascunse ale Regelui Mihai! Mult timp s-a crezut că poza aceasta este singura dovadă că există, dar acum adevărul a ieșit la iveală! Ce s-a întâmplat cu adevărat:

Cristina Ţopescu va fi inc.n.rată miercuri, anunţă România TV. Nu se ştie dacă aceasta a fost dorinţa Cristinei Ţopescu sau o decizie a rudelor ei. În raportul preliminar l.giștii au stabilit că jurnalista Cristina Ţopescu a mur.t în jurul Anului Nou. De asemenea, în cazul m.rţii Cristinei Ţopescu va fi efectuată şi o expertiză tox.cologică după ce în stomacul ei au fost găsite mai multe m.dicamente.

M.dicii de pe Ambulanță au găsit-o în dormitorul de la etaj, fără sufl.re. C.d.vrul intrase în putr.facţ.e.