Cu asta s-a trezit de dimineaţă! Ce i-a pregătit Tavi Clonda, Gabrielei Cristea, de Valentine’s Day:

Gabriela Cristea este fără îndoială una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România. Astăzi, cu ocazia zilei de Valentine’s Day, vedeta a avut parte de cea mai frumoasă surpriză, aşa că, a împărtăşit totul cu fanii, pe internet!

Când te gândeşti la emisiuni cu temă matrimonială, automat îţi vine în minte frumoasa Gabriela Cristea, care este una dintre cele mai bune moderatoare de la noi din ţară. Este mai fericită ca oricând şi duce o viaţă ca-n poveşti alături de soţul ei, Tavi Clonda, dar şi de cei mici.

Astăzi, cu ocazia zilei de Valentine’s Day, majoritatea vedetelor au celebrat iubirea. Drept urmare, Tavi Clonda i-a pregătit o surpriză de zile mari iubitei lui. Dis de dimineaţă, când s-a trezit, Gabriela a găsit un buchet imens de trandafiri, alături de un bileţel siropos, pe care a scris: „Te iubesc, draga mea soţie!”.

Citeste si  Câţi bani a cheltuit Ilie Năstase să o distreze pe Brigitte de Revelion! Cei doi au petrecut cumpăna dintre ani în Abu Dhabi, alături de Anamaria Prodan şi Reghe

Bruneta s-a emoţionat imediat şi a vrut să-şi împărtăşească fericirea cu fanii, pe contul de Instagram, declarând în văzul tuturor dragostea pe care i-o poartă artistului. „Te iubesc!!! @taviclonda”, a fost mesajul pe care prezentatoarea tv l-a scris.