Cu cine s-a iubit Velea

Alex Velea a reintrat în atenția publicului larg datorită scandalului pe care l-a avut cu Abi Talent. Disputa celor doi a făcut săptămâni bune deliciul fanilor, care au devenit din ce în ce mai interesați de cei doi.

În prezent, Alex Vela trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Antonia, alături de care are și doi copii. Acum este un soț fidel și un tată iubitor, însă cântărețul a avut și momente în care nu a fost așa cuminte. Într-un interviu pe care la dat în 2010, Alex Velea a recunoscut că în tinerețe era destul de rebel și a facut multe prostii.

Artistul a recunoscut ca a făcut s.x cu peste 50 de femei: „Eram înnebunit să fiu cu cât mai multe” și că a mai călcat și strâmb. „Nu am fost un sfânt, dar am fost un bărbat fidel. O singură dată am greşit şi chiar îmi pare foarte rău. Eu am iubit foarte mult, dar am şi suferit ca un câine când am fost părăsit”, a mărturisit cântăreţul.

Citeste si  Florin Busuioc se află în pericol

Mai mult de atât, Alex Velea a povestit și care a fost cel mai inedit loc în care a întreținut relații s.xuale: „Aici m-aţi prins… am făcut s.x în curtea şcolii când eram mic şi teribilist! Atunci mi s-a părut foarte excitant, dar acum nu aş mai face aşa ceva.”, a declarat Velea.

În același interviu, cântărețul a povestit și cum a fost prima lui experiență cu o femeie. Chiar dacă a fost puțin stângaci lucrurile au mers bine și s-a descurcat onorabil. „Aveam 16 ani şi am avut ceva emoţii, dar m-am descurcat mai mult decât onorabil! Pe ea am minţit-o că am experienţă… mi-a ieşit pentru că nu s-a prins că eram v.rgin.”, a povestit Alex.

Citeste si  Un secret teribil a fost ingropat odata cu Marioara Zavoranu. Ce a ascuns mama Oanei o viata intreaga, uite ce s-a întamplat cu tatăl brunetei:

Vremurile de rebeliune ale lui Alex Velea au apus. Artistul este acum un familist convins și nu ar face nimic să o supere pe Antonia.