Cum alegi rujul rosu în funcție de pielea ta

Buzele roșii au fost întotdeuna considerate ca fiind cele mai senzuale, așa că nu e de mirare că cele mai frumoase femei din toate timpurile în foloseau ca ruj-semnătură. Te-ai întrebat vreodată cum de tuturor le stătea atât de bine, deși tu ai impresia că nu ești genul de persoană căreia să i se potrivească rujul roșu? Mai mult ca sigur nu ai găsit nuanța potrivită pentru tine!

Tuturor femeilor le place rujul roșu și toți bărbații le admiră și complimentează pe cele care îl poartă. Acest ruj poate să accesorizeze cu succes orice ținută și să lumineze orice chip. Tot secretul stă în a alege nuanța potrivită tonului pielii tale.

Citeste si  Abia acum s-a aflat! De ce s-a înscris Giani Kiriță la Exatlon: Fostul fotbalist vrea sa castige neapărat marele premiu! Uite ce vrea să facă apoi cu banii: Are mare nevoie de ei:

Iată cum recunoști nuanța care se potrivește cu pielea ta:

Pielea palidă

Nuanța coralie e potrivită mai ales vara, dar și roșul cu nuanță de albastru. Cel din urmă e grozav și pentru a face dinții să pară mai albi. Nuanțele intense de roșu sunt clasice pentru pielea palidă.

Bronz / culoare medie a pielii

Roșul cu nuanță de portocaliu se potrivește minunat cu pielea bronzată. Cel cu nuanță de roz e și el o opțiune, dacă nu vrei ceva prea îndrăzneț. Cu acest tip de piele, chiar îți poți permite să experimentezi și să încerci culori noi.

Nuanțele închise de piele

Aici se potrivește roșul vișiniu sau cel cu nuanțe de coral ori chiar un cafeniu subtil. Poți încerca și roșul cu nuanțe de mov și poți experimenta cu o nuanță mai închisă pe buza de jos.

Citeste si  E plin de grăsime grătarul de la aragaz? Uite cum să-l cureți cu un ingredient banal care costă doar 1 leu. Te așteptai?

Pentru că este un ruj pretențios, nu uita să conturezi cu grijă buzele înainte de a aplica rujul. În acest mod va rezista mai bine pe buze și vei avea mai multă pecizie în aplicare.

Nu îți fie frică să experimentezi ca să vezi ce ți se potrivește!