Cum arată Lambada, soția înșelată de Tzanca Uraganul?

Apariția în spațiul public al unor imagini XXX cu Tzancă Uraganul și o brunetă sexy a făcut-o să sufere pe soția ”oficială” a manelistului, Lambada.

Tzanca Uraganul este pe val atât la propiu cât și la figurat. Un val sub forma unei brunete s.xy care l-a luat pe manelist și l-a dus în al nouălea cer. Toată partida a fost filmată și ulerior a ajuns pe Internet, spre deliciul fanilor celui mai în vogă cântăreț de muzică lăutărească.

Dacă totuși e cineva care să se plângă de ultima aventură a năbădăiosului Tzanca, aceasta este Lambada, soția ”oficială” a interpretului. Cei doi nu sunt luați ”cu acte” însă locuiesc de ceva vreme împreună în vila manelistului de la Ploiești. Ei au împreună și o fetiță care are un an și jumătate.

Citeste si  El e fostul soț al Anamariei Prodan și tatăl fiicelor ei! Și-a făcut o afacere și a dat lovitura din prima! Uite cum arată acum și ce face de are atâta succes:

Lambada nu a reacționat public la filmulețul despre care toată lumea vorbește însă fără îndoială că a suferit, ”ca orice femeie”. Tzanca va trebui să tragă tare pentru a-i recâștiga încrederea femeii care, însă, era conștientă de succesul pe care manelistul îl are la femei.

Cel mai probabil, Tzanca și Lambada vor trece peste acest episod, la fel cum s-a întâmplat și în cazul lui Marinică Nămol, saxofonistul care a făcut s.x oral cu o mireasă după ce a furat-o. După apariția imaginilor, Marinică i-a cerut iertare soției și a tratat-o pe aceasta ca o prințesă, oferindu-i cadouri și vacanțe care au făcut-o pe aceasta să uite de infidelitatea bărbatului.

Citeste si  S-a aflat care este averea Ilenei Ciuculete. Suma întrece orice imaginație!