Cum arată Oana Radu nemachiată și 100% naturală. Imaginile vorbesc de la sine:

Oana Radu este o artistă desăvârșită, care a reușit să impresioneze nu numai prin vocea ei senzațională, ci și prin povestea ei extrem de motivantă. Inițial numită „Adele de România” pentru formele ei mai mult decât rubensiene, vedeta a slăbit zeci de kilograme și a reușit să se subțieze spectaculos: și nu doar o dată!

Acum, Oana Radu arată că are curajul să se afișeze și fără machiaj, un lucru care nu se întâmplă deloc prea des, mai ales între vedete.

Artista postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare în care apare fără machiaj, cu excepția unui simplu balsam de buze, pentru că sănătatea lor este extrem de importantă, până la urmă!

Citeste si  De aici luxul, banii, poșetele de mii de euro. S-a aflat ce fac surorile Gabor

Imaginile sunt în galerie, iar de decis decide fiecare pentru el. Cert este că Oana Radu se bucură în imagini de un accesoriu crucial: un zâmbet plin de lumină!

Oana Radu iubește din nou
La câteva luni după ce iubitul ei a murit pe patul de spital, Oana Radu iubește din nou. Vedeta a infirmat inițial zvonurile despre noua ei relație, pe care și-a asumat-o abia ulterior.

„Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine[…] „Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit”, spunea Oana Radu, la vremea respectivă.

Citeste si  După ce a coborât din mașină, Lidia Buble a rămas cu "bublișorii" la vedere