„Ea mi-a confirmat!” Unde se afla Luiza?

Duminică, 26 ianuarie, Alexandru Cumpănaşu a făcut publică scrisoarea pe care familia sa ar fi primit-o în cutia poştală de la nimeni altul decât Gheorghe Dincă. Apoi, s-a aflat că şi familia Luizei a primit una, semnată tot cu numele „m.nstrului din Caracal”. După aceste dezvăluiri, contactată de jurnalişti, Daniela Dincă a făcut câteva precizări tulburătoare.

Mai multe controverse au luat naştere după apariţia în spaţiul public a scrisorilor pe care familiile Măceşanu şi Melencu le-au primit de la Gheorghe Dincă.

În scrisoarea pe care părinților Alexandrei Măceșanu au primit-o, pe trei foi de caiet mic de matematică, inculpatul își asumă uciderea fetei. De asemenea, își exprimă recunoștința față de părinții fetei pentru că au mult bun simț și nu l-au jignit în public.

Citeste si  Cum a reacționat Mircea Badea după ce l-a văzut pe acest tânăr din București, în tramvai, protejându-se cu o mască de gaze împotriva coronavirusului

De cealaltă parte, familia Melencu a fost înştiinţată că Luiza este în viaţă.

„Sunt foarte multe. Nu pot să spun tot ce scrie. Scrie că Luiza nu e m.artă, că îi pare rau de ce s-a întâmplat, că l-a forțat Ștefan să dea telefon tatălui meu. Ștefan îl amenința să dea telefon să spună că Luiza a plecat în Elveția. În toată scrisoarea scrie că Luiza traiește şi își susține ultima declarație care a ajuns şi la DIICOT. (…) Scrisul e foarte asemănător cu ce am văzut în dosar, l-am recunoscut”, a relatat mama Luizei la RTV.