El i-a spart casa Oanei Roman!

Marius Elisei, soțul Oanei Roman, se află în centrul unui plin scandal, în care este implicată și Delia Rexha, nimeni alta decât fosta amantă a lui Nicolae Guță, care nu e străină deloc de lumea showbizului autohton.

Unele surse susțin că transs.xualul ar fi motivul separării din urmă cu aproximativ o lună a Oanei Roman de Marius Elisei și că bărbatul ar avea o relație pe ascuns cu Delia Rexha. Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat recent, chiar în direct la emisiunea Răi Da’ Buni de la Antena Stars, și susțin că au depășit problemele, iar căsnicia lor este mai sudată decât oricând.

Marius Elisei a avut și o primă reacție cu privire la presupusa legătură am.roasă pe care ar avea-o cu transs.xualul Delia Rexha, iar soțul Oanei Roman nu a negat că acele conversații sunt reale, însă a mărturisit că, cel mai probabil, se afla sub influența băuturilor alco.lice.

Citeste si  Se dau bani! Uite ce trebuie sa faci ca sa primesti ajutorul de 2.500 de lei de la primarie

„E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show.”, ne-a spus Marius Elisei.