Eva Măruță revine! Cum l-a luat la mișto fiica Andrei pe Dorian Popa. Cătălin Măruță a intrat în pământ de rușine când a văzut una ca asta

 

Eva Măruță îl imită perfect pe Dorian Popa! Provocarea pentru micuța vedetă de patru ani a venit din partea tatălui ei, în timp ce erau în mașină și mergeau spre cabinetul medicului dentist. Împreună cu ei se afla și David Măruță, care și el l-a imitat foarte bine pe excentricul cântăreț. Cătălin Măruță a filmat aceste scene cu copiii săi, iar imaginile au devenit virale.

Eva Măruță îl imită perfect pe Dorian Popa
Cel mai nou episod de vlog postat pe canalul de YouTube al fetei lui Cătălin Măruță se numește “Fără frică la dentist”. Eva Măruță a fost însoțită la medicul stomatolog de tatăl ei și fratele său, David Măruță. La un moment dat, ei sunt sunați de Andra care le povestește un moment emoționant trăit alături de patrupedul familiei. Ulterior, la minutul 5:18, soțul artistei o provoacă atât pe fiica lui, cât și pe fiul său să îl imite pe Dorian. Evident, scenele amuzante au fost surprinse de camerele de filmat și mulți dintre cei care le-au văzut au râs copios.

Citeste si  Ce se faci azi, în ziua Bobotezei, pentru sănătate, pace, belșug și mai ales pentru alungarea relelor

“Fii atent… fiecare, la cameră, vreau să imite pe cineva. Eva, imită-l pe Dorian! Dar și cu față și cu tot așa…”, a spus Cătălin Măruță.

“Hâtz, Johnule”, a spus pe un ton slab frumoasa fiică a Andrei.

“Dar zii mai tare, că nu aud”, a insistat îndrăgitul moderator de la Pro TV.

“Hâtz, Johnule”, a afirmat Eva Măruță, spre amuzamentul tatălui ei.

“Acum, David, tu…”, l-a îndemnat Cătălin Măruță pe băiatul său.

“Pe Dorian? Hâtz, Johnule! Să moară Jacksana, astăzi facem un nou video”, l-a imitat fiul prezentatorului pe cunoscutul artist, care apare și în serialul “Sacrificiul” de la Antena 1.

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Citeste si  Celentano este bețivul satului în „Las fierbinți” și are o nevastă urâtă și cicălitoare! Dar să vezi ce soție are în viața reală! Sigur îl vei privi cu alți ochi, pozele aici