Gestul uluitor făcut de oficialii de la Catena la mai bine de o lună de la moartea Stelei Popescu! Ce a apărut în interiorul farmaciilor: „Nu i-ar fi plăcut asta…”

La mai bine de două luni de când regretata actriţă ne-a părăsit, reprezentanţii de la Catena au decis să-i mai aducă un omagiu, după ce la o zi după ce a fost găsită moartă, ei au pus în geamurile farmaciilor postere cu imaginea Stelei Popescu, în care adresau un mesaj către toţi clienţii care au iubit-o pe marea artistă. De data aceasta, oficialii lanţului de Farmacii Catena au hotărât ca gestul lor să fie relativ mai discret, aşa că l-au pus în interior, chiar pe front desk.

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel erau imaginea acestor farmacii şi, în semn de respect, reprezentanţii de la Catena au decis să pună la recepţie câte un tablou îndoliat în care apare regretata actriţă şi mesajul de mai jos, scris cu alb pe fondul negru. Atunci când îşi plătesc produsele, clienţii se opresc ca să citească rândurile de mai jos şi oftează, gândindu-se că marea artistă ar mai fi putut fi în viaţă, dacă nu ar fi fost singură în casă. Unii dintre ei chiar au mărturisit că spun câte o rugăciune din când în când pentru sufletul Stelei Popescu.

Citeste si  Petrecere mare in showbiz. Lume buna invitata de Elena Udrea... printre ei si Eba, fiica lui Traian Basescu. Proaspat divortata si de trei ori mamica a inchis gura tuturor cand si-a facut aparitia

“Cu durere în suflet, suntem alături de familia Steluţei noastre. Ne luăm rămas bun de la Stela Popescu, marea actriţă, care a fost mereu alături de noi. Chiar dacă pare greu, vă îndemnăm să nu fiţi trişti, Stelei Popescu nu i-ar fi plăcut asta” este mesajul care apare pe tabloul îndoliat.

Stela Popescu a fost găsită moartă pe 23 noiembrie

Celebra actriţă a fost găsită fără suflare în casa ei din Bucureşti de fiica vitregă, Doina Maximilian. Ea a venit într-un suflet, după ce artista nu i-a răspuns de mai multe ori la telefon. Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum duminică, 26 noiembrie. Regretata actriţă a fost înmormântată la Mănăstirea Cernica, lângă cel de-al doilea soţ, Puiu Maximilian. Vă reamintim că regretata artistă s-a stins din viaţă după ce a suferit un atac cerebral vascular. Ea era singură în casă şi nimeni nu a putut să o salveze.

Citeste si  Panică totală pentru români! ADIO, concedii?! Totul se decide ACUM