Abia acum s-a aflat! De ce s-a înscris Giani Kiriță la Exatlon: Fostul fotbalist vrea sa castige neapărat marele premiu! Uite ce vrea să facă apoi cu banii: Are mare nevoie de ei:

Giani Kirita, liderul „Faimosilor” de la Exatlon, vrea marele premiu de 100.000 euro de la Exatlon.

Giani Kirita si-a atras multi fani, dar si destui contestatari datorita caracterului sau vulcanic de la Exatlon. Sportivul este insa cunoscut ca un tip inimos, care nu uita niciodata de unde a plecat. Adica de la Dinamo.

Echipa la care Giani Kirita si-a inceput cariera in fotbalul mare se afla intr-o situatie destul de complicata in acest moment, dupa ce patronul, Ionut Negoita, a anuntat ca nu vrea sa mai investeasca prea multi bani in echipa si ca o scoate la vanzare. Printre posibilii cumparatori se afla chiar Giani Kirita, care insa nu dispune de suma necesara: 4 milioane euro.

Citeste si  Ultima oră! Cine este și ce avere are Cătălin Ioniţă, noul Șef al Poliției Române: Are doar 41 de ani și o mulțime de realizări până la această vârstă! Cum a reușit:

Cu putin timp inainte sa plece in Republica Dominicana, acolo unde lupta pentru cei 100.000 euro de la Exatlon, Giani a anuntat ca vrea sa-i propuna lui Negoita sa vanda actiunile clubului catre suporteri, in frunte cu el. Este vorba despre celebrul sistem „socios”, practicat de mai multe echipe mari din lume, in frunte cu FC Barcelona sau Bayern Munchen. „In caz ca nu vine numeni, o sa vorbim cu suporterii si facem socios, cum e afara. Pentru binele lui Dinamo, daca mi se cere ajutorul, vin si maine acolo si fac ordine la echipa”, a spus Giani Kirita, cu o luna inainte sa plece la Exatlon.

Citeste si  Chiria imensă pe care o plătește Carmen Dan pentru apartamentul în care a găsit microfonul-spion: Unii oameni nu câștigă nici în 2 luni banii aceștia:

Giani Kirita vrea sa bage bani de la Exatlon, la Dinamo: „M-am asezat cu Negoita la masa”

Giani Kirita nu este la prima tentativa de a investi bani la Dinamo. El a povestit ca in urma cu doi ani s-a asezat la masa tratativelor cu Ionut Negoita, care insa i-a cerut o suma prea mare.

„Acum doi ani de zile m-am asezat cu Negoita la masa si i-am spus: „Investim la Dinnamo? Pentru ca eu sunt obisnuit cu performanta, ma scuzati! Eu am niste trofee”. Si mi-a zis: „Atat se investeste”. Atunci ne-am strans mana si am plecat”, a mai povestit Giani Kirita.

Giani Kirita a jucat 8 ani si jumatate in Turcia unde a castigat cel putin 2 milioane euro doar din contracte

Citeste si  Averea fabuloasă a medicului Mihai Lucan. Câştiga un milion de euro în fiecare an din transplanturi preferențiale. Procurorii DIICOT îl acuză că…