Întrece orice măsură! Ce secret cutremurător ascunde Vulpița de la ”Acces Direct”

 

Vulpița și soțul ei, Viorel, sunt subiectul principal al tabloidelor din ultima vreme. În mai puțin de o lună, tânăra de 22 de ani și soțul acesteia, de 33 de ani, au captat atenția tuturor telespectatorilor, dar și a internauților. Vă întrebați, probabil, care este motivul pentru care ei au devenit atât de faimoși într-o perioadă atât de scurtă?! Ei bine… explicația este simplă: tânăra ascunde secrete total cutremurătoare pentru oricine.

Totul functonează precum o telenovelă a momentului în care Vulpița, Veronica Stegaru, este personajul principal. Recent, faimoasa tânără venită din comuna Blăgești, județul Vaslui, a divulgat în emisiunea ”Acces Direct” un secret sumbru. Aceasta a povestit cu lux de amănunte cum naşul ei a dat buzna în curtea casei sale şi i-a propus să facă am0r.

Citeste si  Un medic român ajuns o somitate în Germania se întoarce în ţară să trateze cancerul la sân: Nicio universitate sau spital de stat nu au fost interesate de disponibilitatea profesorului Costa, totuși acesta se întoarce după 44 de an. Unde va lucra:

„Nu mi-am dat seama, am crezut că poate vrea să vadă fata. I-am spus că tu ai doi copii şi vrei să îmi strici mie familia.” a spus tânăra.

Din fericire, Vulpița a spus tuturor că a reușit să scape din ”ghearele” nașului cu un simplu… pupic pe obraz.

”Şi pe sală tot aşa mi-a descheiat nasturele de la pantaloni şi apoi s-a dezbrăcat şi el până la jumătate şi s-a aşezat pe canapea. Mi-a dat un pupic pe obraz şi a insistat hai fină să facem hai să facem. L-am împins de mai multe ori şi apoi am sărit pe geam şi am ieşit afară. El s-a îmbrăcat şi am plecat la bucătărie. Când a plecat mi-a zis să nu spun nimănui.” a explicat Veronica la Acces Direct

Citeste si  Ella de la Puterea dragostei, mesaj emoționant pentru Jador! A avut curaj să zică asta, abia după ce Jador a ieșit din casă: