Ioana Tufaru are nevoie disperată de ajutor pentru fiul ei. Ce a patit:

Ioana Tufaru este disperată că nu găsește un vaccin de care are nevoie, urgent, fiul ei!

Fiica Andei Călugăreanu a luat farmaciile la rând – din zona în care locuiește – și în niciuna din 10 nu a găsit acest vaccin. Disperată, dar și de teamă ca băiețelul ei să nu se îmbolnăvească, Ioana a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, în care își roagă prietenii virtuali să o ajute în găsirea vaccinului antigripal.

Ioana Tufaru, apel la prieteni
“Fac și eu un apel prietenilor mei din listă, care sunt din București!!! Vă rog, dacă aveți vreo farmacie în drumurile voastre și găsiți vaccin antigripal, cumpărați-mi și mie unul, vă rog, pentru LUCA!!! Am încercat la 10 farmacii, iar doctorul de familie nu îl mai are!!! Acum, la știri, au spus că numărul bolnavilor de gripă a ajuns la 120 și mulți dintre ei sunt copii!!! Mulțumesc!!!”, e mesajul fiicei Andei Călugăreanu.

Citeste si  Nelu Tătaru, anunț de ultimă oră despre revenirea la STAREA DE URGENȚĂ! Ce restricții și interdicții sunt impuse

Mulți dintre prietenii ei virtuali i-au răspuns imediat că încearcă să caute acest vaccin în farmacii, ba mai mult, o parte dintre ei i-au recomandat să-i dea băiețelului cât mai multe citrice bogate în vitamina C.

Ioana Tufaru vrea să–și vaccineze copilul
“Draga mea, până găsești vaccinul, da-i mai multe citrice, bogate în vitamina C”, i-a scris un internaut căruia Ioana i-a răspuns imediat: “Îi dau, dar… în fiecare an l-am vaccinat și nu am avut probleme, acum nu am mai găsit!!! Sunt puțin speriată, prea mulți copii bolnavi!!! Poate găsești pe la tine pe acolo la vreo farmacie și vedem cum facem să îl trimiți. Te rog mult! Îți trimit banii pe el!!! Fără discuție!!! Mă gândesc că poate în provincie se găsesc mai ușor!”.

Citeste si  Zeci de mii de elevi din România vor primi 180 de lei pe lună! A fost publicată lista cu numele celor carr vor lua banii: