Loredana Groza, criticată aspru după ce s-a pozat goală, în așternuturi! Și-a lăsat sânii pe afară, la 51 de ani!

 

Loredana Groza arată cum nu se poate mai bine, la cei 51 de ani ai săi. Comparată des cu vedetele din showbizul internațional, artista se mai lovește, însă, și de numeroase critici. De curând, s-a pozat goală, în așternuturi, iar concepțiile fanilor nu au fost deloc în concordanță cu mesajul pe care a vrut blondina să-l transmită.

La cei 51 de ani ai săi, Loredana Groza nu încetează să uimească. Artista le-a făcut tuturor o surpriză de zile mari și s-a pozat goală, în așternuri, fără niciun pic de inhibiții.

Loredana Groza, făcută praf de fani după ce s-a afișat goală
Deși majoritatea internauților au lăudat-o pentru modul în care arată, au existat totuși persoane care au considerat că ipostaza în care s-a afișat artista este una mult prea…obraznică. Așadar, a început să vină un val de hate peste Loredana Groza, imediat ce s-a pozat fără haine, înainte de a adormi.

Citeste si  Se închid terasele de tot! Anunțul tranșant făcut de Ludovic Orban

„Nu îți e rușine să te pozezi așa? Totuși…ai 51 de ani! / Mda…ce să mai zicem? Vreți să nu fiți catalogate ca fiind vulgare, dar uite cum vă afișați / Vezi că ți se văd sânii, dragă… / Noi înțelegem că tu chiar treci printr-o criză a vârstei, însă e prea mult ceea ce faci” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Loredana Groza, la postarea cu pricina.

Cu toate acestea, o internaută i-a lăsat Loredanei Groza un comentariu extrem de frumos, comparându-i comportamentul cu cel al lui Jennifer Lopez.

„Așa arată JLo la 51 de ani, un model de femeie pentru mine! Mai sunt și alte femei impecabile, la vârsta înaintată… Și se pozează așa! Și ce credeți?! Nu veți citi vreun comentariu negativ, plin de frustrarea și răutate, din partea străinilor, la adresa lor! De ce credeți ca se întâmpla asta?! Pentru ca străinii nu au prejudecăți, răutăți și frustrări, precum românii… și mai ales româncele!

Citeste si  După divorț și-a refăcut viața în mare secret

Uitați-va in sufletul vostru, înainte de a judeca pe altul! Loredana este o artistă, una chiar foarte buna! Este absolut normal sa facă tot posibilul sa arate așa, sa se simtă bine in pielea ei, astfel sa ne simțim și noi bine văzând-o pe scena sau la tv, și mai ales sa ne mândrim cu ea!! Dar voi nu, voi știți numai sa mânjiți ceva ce este frumos și nici nu va dati seama ca de fapt aruncați cu ceea ce aveți” a scris tânăra, în comentariu.