Nu toți văd cu ochi buni relația Vivianei Sposub cu George Burcea! Ce au putut să spună apropiații prezentatoarei TV

 

Se pare că între Viviana Sposub și George Burcea e mai mult decât o amiciție, din moment ce momentele tandre dintre cei doi se înmulțesc. Ultimul, un sărut în final de competiție pentru Viviana. Nu toți fanii văd cu ochi buni o eventuală relație.

George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat, în văzut tuturor, asta după ce se mângâiaseră în alte episoade ale Ferma. Orășeni vs Săteni. Nu toți fanii celor două vedete au văzut cu ochi buni momentul. ”Săptămâna aceasta veți vedea 3 episoade incendiare! Noi am rămas cu semne de la sfori, dar vă asigur că voi veți rămâne cu zâmbetul pe buze”, a scris Viviana pe Instagram, iar fanii i-au răspuns. ”Vreau să văd sărutul cu Georgeeee!”, ”Ferma, ferma da….de-ar arăta toate fermele din România așa…s-ar goli orașele”, ”De ce te-ai pupat cu urâtul ăla de George”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si  Deea Maxer, fotografie șoc pe rețelele de socializare:

Conform unor surse din anturajul acestora, cele două vedete par să calce pe urmele foștilor concurenți Brigitte și Florin Pastramă, a căror relație a continuat și după terminarea filmărilor. Așa cum susțin apropiații lor, între George Burcea și Viviana ar exista o afecțiune nedisimulată. Cu toate acestea, noul cuplu din showbiz evită momentan să se afișeze public. Asta pentru că așa le-ar fi cerut șefii realityshow-ului, până la difuzarea ultimului episod.

Altfel, George Burcea a fost urmărit de ghinion în ”Fermă”. A abandonat competiția! Chiar în momentul în care dădea semne că ar putea fi unul dintre viitorii finaliști ai show-ului de la PRO TV, actorul a avut parte de o ”surpriză”. Din dorința de a-și etala calitățile competiționale, s-a accidentat, iar echipa de filmare a decis ca el să fie scos din show-ul TV.

Citeste si  Iulia Vântur şi Salman Khan au apărut împreună la tv