Prezintă de 2 ani o emisiune pentru care face mari sacrificii, neașteptat ce s-a întâmplat acum. Andreea Mantea tună și fulgeră!

 

Andreea Mantea a răbufnit la „Puterea Dragostei”. Nu a mai reușit să se abțină și a luat o decizie tranșantă.

Andreea Mantea a fost efectiv scoasă din minți la „Puterea Dragostei”. Vinovatul este Philip, concurentul care ar părea că joacă la mai multe capete. Aparențele arată că bărbatul nu caută să-și găsească o parteneră cu care să se potrivească, ci doar să rămână în emisiune.

Vizibil iritată, mai ales pentru că sunt încălcate regulile și nu este respectată echipa de producție așa cum se cuvine, Andreea Mantea i-a solicitat lui Philip să plece acasă, oferindu-i ocazia de a discuta în privat cu Ligi. Concurentul a refuzat. însă, oferta.

Citeste si  Sarah i-a dat ieri vestea mamei ei, iar Anamaria Prodan a rămas fără cuvinte

„Arată-i acum! Ei, nu mie. Arată-i ei, eu nu vreau să văd, nu se uită nimeni. Nu-i de emisiune, că nu filmează nimeni. Poate camera aceea o să-ți filmeze telefonul, eu ți-am dat ocazia să nu se vadă nimic. De ce îi arăți după emisiune? Ce cauți aici? Eu nu te pedepsesc să știi. În cazul ăsta, te rog să pleci acasă. Zi-mi ce-i aici? Cum se numește emisiunea? Emisiunea nu se numește: fac în afară, nu se numește stau pe canapea, mie mi s-a pus pata pe tine.

De ce nu-i arăți în emisiune, unde te găsești tu cu Ligi să-i arăți? Vreți să nu vă mai lăsăm să stați împreună pe holuri? Cum se prinde fată cu băiat pe hol…cartonaș! Ești obligat să respecți un regulament. Închideți conexiunea, că nu vreau să-l mai văd. De ce îl ținem în casă? Philip, dacă ai puțin bun simț..te ridici, îți scoți lavaliera și ne luăm la revedere. Nu mă interesează dacă ai tu nervi. Părăsești emisiunea în acest moment’, a spus enervată la culme Andreea Mantea, în direct.

Citeste si  Acum două zile, Cătălin era liber după serviciu și mergea să-și ia copiii acasă. În drum a oprit la o benzinărie pentru a alimenta, iar când a coborât din mașină a observat ceva ciudat în intersecție! Ce i s-a intamplat apoi barbatului: