Prima reacție a lui George Burcea, după ce fetița lor cea mare a spus că Andreea Bălan e din nou însărcinată

 

După ce fetița lui cea mare a spus că Andreea Bălan este din nou însărcinată, iată că a apărut și prima reacție a lui George Burcea. Ce a postat actorul pe contul său de Facebook.

Vineri, Andreea Bălan a publicat mai multe filmulețe pe contul ei de Instagram în care le mărturisea fanilor că Ella crede că ea mai are un bebe în burtică.

„Elluța m-a întrebat dacă mai am bebe. Nu mai am bebe în burtică! Și Clărița a fost bebe, în burtică!” a spus Andreea Bălan, cu zâmbetul pe buze.
„Acum iese un bebe! Nuuu, mai ai bebeee, ai un bebe în burtică!” a spus și fiica cea mare a vedetei.

Fanii vedetei așteptau cu sufletul la gură să vadă dacă este adevărat. Ulterior, Andreea Bălan a mărturisit că totul a fost o glumă. Mai ales că artista a declarat în nenumărate rânduri că nu mai poate avea copii după ce a născută pe cea de-a doua fetiță.

Citeste si  Solarul de legume care se montează în numai cinci ore! Costă 1.500 de lei și poate fi cumpărat în șase rate! Asta da idee de afacere! Cum este realizat și de unde îl poți cumpăra:

Sâmbătă, dis-de-dimineață, a apărut și prima reacție a lui Goerge Burcea. Actorul a publicat un clip în care frații Ristei cântă o melodie. Soțul Andreei Bălan nu a făcut nicio aluzie la adresa artistei, ci mai degrabă la adresa tatălui său.

În clip, frații Ristei interpretează o melodie numită ”Chipul tatălui”.

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit a căzut ca un trăsnet. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să ajungă la divorț, iar acum lumea se întreabă cum se va împărți averea colosală a artistei. Ei bine, îninate să se căsătorească, Andreea Bălan și Goerge Burcea au încheiat un contract prenupțial. Vedeta nu a vrut ca averea ei să ajungă pe mâinile cui nu trebuie.

Citeste si  Cine este românul care şi-a comandat un Aston Martin de… 3 mililoane €!!! ”Prinţişorul imobiliarelor” are deja maşini de 1,5 milioane € în garaj, dar nu se opreşte din cumpărături. De unde are atâția bani

Averea artistei este la adăpost, însă, în cazul în care Andreea Bălan ar păți ceva… George Burcea ar putea vinde o proprietate pentru a-și putea întreține fetele.

”Deşi iniţial am zis că nu vreau nuntă, nimic fastuos, şi ani de zile am negat nunta, poate din alte răni de-ale mele din trecut, după stopul cardiac, am decis că vreau să mă cunun la biserică şi că vreau să semnez actele, pentru că pe patul de spital, mi-am dat seama că dacă eu aş muri, şi noi nu avem acte, el nu ar fi putut avea acces la anumite lucrurui ca să aibă grijă de fete. Şi a fost o decizie luată la o cumpănă grea, poate dacă nu se întâmpla, nu faceam acte, dar oricum familia era cu el şi voiam să rămânem împreună pentru tot restul vieţii. Şi aşa am decis să facem acea nuntă frumoasă, bineînţeles cu fast.

Citeste si  Râzi cu lacrimi! Cum a reacționat Antonia după ce Abi Talent i-a spus lui Alex Velea că o cere de soție

Imediat după ce mi-am revenit, mi-am dorit ca George să aibă posibilitatea să ne crească fetițele în cazul în care se întâmplă ceva cu mine, așa că am făcut un act prin care el putea vinde o proprietate din care să aibă bani să întrețină fetele”, a mărturisit Andreea Bălan la XNS.