Soţia-vulpiţă a plecat cu noaptea în cap să-şi vadă fiica! Viorel a rămas în Capitală: „Mă duc la gagici” A explodat in lacrimi de durere. Ce se intampla cu fetita ei…

A plecat cu noaptea în cap la Vaslui! Veronica a plâns cu lacrimi amare! Iar, de această dată, nu din cauza soţului, ci de dorul fiicei! Ieri, după terminarea emisiunii, Veronica şi-a deschis sufletul în faţa colegilor mei. Tânăra mămică le-a mărturisit că vrea să meargă să-şi vadă fetiţa. Asta chiar dacă a recunoscut că îi este extrem de frică să dea ochii cu socrii ei.

Dorul a copleşit-o pe soţia-vulpiţă! Cu gândul doar la fiica ei, Veronica, pur şi simplu, a… clacat!

„Plâng că mi-e dor de ea!”, a spus Veronica echipei Acces Direct.

Însă nimic nu a liniştit-o pe Veronica. Doar gândul că s-ar putea întâlni, din nou, cu cea mică o mai făcea să se oprească din plâns. Tocmai din acest motiv, azi, tânăra mămică s-a trezit cu noaptea în cap şi a plecat, direct la Blăgeşti, în Vaslui, acolo unde fiica sa a rămas în grija bunicilor paterni.

Citeste si  Prințesa Războinică este extrem de speriată: Ar putea pierde toți banii! Diana Belbita a facut anuntul pe care niciun fan nu voia sa-l auda: „Este ceva destul de grav”! Cât de mare este durerea:

A plecat în speranţa că visul ei, acela de a-şi vedea fiica, se va îndeplini.

Cu toate acestea, Veronica Stegaru nu credea că socrii o să o lase să-şi vadă fiica. Mai ales că vulpiţa a plecat singură la Blăgeşti, iar Viorel a rămas în Bucureşti.

Ei bine, dacă socrii s-au înfuriat, în clipa în care au văzut-o pe nora-Vulpiţă, la poarta lor, aşa cum s-a întâmplat acum o săptămână sau dacă bătrânii au lăsat-o, într-un final, pe Veronica să-şi vadă fiica, vei afla în exclusivitate la Acces Direct!

Aşa cum am menţionat în rândurile anterioare, Viorel a rămas în Bucureşti. Reporterul Acces Direct a dezvăluit că Viorel nu i-a simţit foarte tare lipsa Veronicăi, după cum chiar el i-a povestit. Ba mai mult, a şi spus că „Dacă Veronica nu e, vreau să merg la gagici!”.

Citeste si  El este cel mai tare bugetar! Un consilier din Targu Neamt refuza să primească toate sporurile salariale, dintr-un motiv care unora li se va părea absurd! Uite din ce sumă de bani reușește Rafael Merticaru să trăiască: