Soţia-vulpiţă a plecat cu noaptea în cap să-şi vadă fiica! Viorel a rămas în Capitală: „Mă duc la gagici” A explodat in lacrimi de durere. Ce se intampla cu fetita ei…

A plecat cu noaptea în cap la Vaslui! Veronica a plâns cu lacrimi amare! Iar, de această dată, nu din cauza soţului, ci de dorul fiicei! Ieri, după terminarea emisiunii, Veronica şi-a deschis sufletul în faţa colegilor mei. Tânăra mămică le-a mărturisit că vrea să meargă să-şi vadă fetiţa. Asta chiar dacă a recunoscut că îi este extrem de frică să dea ochii cu socrii ei.

Dorul a copleşit-o pe soţia-vulpiţă! Cu gândul doar la fiica ei, Veronica, pur şi simplu, a… clacat!

„Plâng că mi-e dor de ea!”, a spus Veronica echipei Acces Direct.

Însă nimic nu a liniştit-o pe Veronica. Doar gândul că s-ar putea întâlni, din nou, cu cea mică o mai făcea să se oprească din plâns. Tocmai din acest motiv, azi, tânăra mămică s-a trezit cu noaptea în cap şi a plecat, direct la Blăgeşti, în Vaslui, acolo unde fiica sa a rămas în grija bunicilor paterni.

Citeste si  Radu, fratele Ancai de la Exatlon, mesaj surprinzător catre Giani Kirita, după ce sora lui a fost eliminată din concurs și a pierdut banii: „Giani nu cred ca e in masura sa-i...”

A plecat în speranţa că visul ei, acela de a-şi vedea fiica, se va îndeplini.

Cu toate acestea, Veronica Stegaru nu credea că socrii o să o lase să-şi vadă fiica. Mai ales că vulpiţa a plecat singură la Blăgeşti, iar Viorel a rămas în Bucureşti.

Ei bine, dacă socrii s-au înfuriat, în clipa în care au văzut-o pe nora-Vulpiţă, la poarta lor, aşa cum s-a întâmplat acum o săptămână sau dacă bătrânii au lăsat-o, într-un final, pe Veronica să-şi vadă fiica, vei afla în exclusivitate la Acces Direct!

Aşa cum am menţionat în rândurile anterioare, Viorel a rămas în Bucureşti. Reporterul Acces Direct a dezvăluit că Viorel nu i-a simţit foarte tare lipsa Veronicăi, după cum chiar el i-a povestit. Ba mai mult, a şi spus că „Dacă Veronica nu e, vreau să merg la gagici!”.

Citeste si  Răzvan Simion, din nou alături de fosta soție și de copii. Ce s-a întâmplat cu Lidia Buble: