Toți au întrebat-o ce a făcut, acum nu mai e secret! Regimul detaliat cu care Cristina Șișcanu a slăbit 27 de kilograme. Chiar poți să mănânci ce-ți place datorită variantelor

Cristina Șișcanu a detaliat regimul cu care a reușit să slăbească 27 de kilograme. Jurnalista arată din ce în ce mai bine.

După ce a devenit mămică pentru prima oară, în 2017, jurnalista Cristina Șișcanu și-a dorit să revină rapid la silueta pe care o avea înainte de a naște. A ținut regim și a reușit să dea jos 27 de kilograme, acum arătând foarte bine. Pe blogul ei, Cristina Șișcanu a detaliat regimul cu ajutorul căruia a slăbit spectaculos.

„MIC DEJUN Variante: 35g cereale integrale +250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grăsime SAU 1-2 ouă + 1 avocado ? (sau o legumă)+ 75 g de brânză (nu grasă) sau 100 g de ton în suc propriu SAU 50 g carne fiartă sau o cutie de brânză cottage 2% grăsime + o legumă +2 felii de pâine integrală Gustare 1 maxim 200 g de fruct (nu struguri, nu banană) PRÂNZ Variante: 150 g carne de pui sau de curcan sau de vită la grătar sau la cuptor fără ulei + 200 g salată de crudități fără ulei SAU 200 g de peste la grătar sau la cuptor fără ulei + 200g de legume (nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur fără ulei SAU + 125 g orez sălbatic.

Citeste si  Răsturnare de situaţie cu privire la noul an şcolar. Ce se întâmplă pe 14 septembrie

SAU 300 ml ciorbă/supă (să nu aibă cartofi și nu rădăuțeană) +50g de crutoane G2 ZERO (deoarece mai mâncăm ciocolățele îndulcite cu extract din ștevie) CINĂ Variante: Salată asortată cu 200 g de brânză light sau carne (fiartă sau grătar) sau peste (grătar sau la cuptor) bucățele +10-12 măsline + 125 g legume asortate SAU 200 g de mamaligă + 125 g de brânză (nu grasă, de ex. telemea light)

SAU 135 g penne integrale + brânză rasă light (telemea sau mozarella) (variantă mea preferată) Se bea: cafea cu lapte 1.5% grăsime, ceai de soc, ceai verde (fără zahăr) și apă”, a explicat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

Citeste si  Bianca s-a fotografiat cu alt barbat! Mesajul clar al castigatoarei ''Puterea dragotei''