Toți au întrebat-o ce a făcut, acum nu mai e secret! Regimul detaliat cu care Cristina Șișcanu a slăbit 27 de kilograme. Chiar poți să mănânci ce-ți place datorită variantelor

Cristina Șișcanu a detaliat regimul cu care a reușit să slăbească 27 de kilograme. Jurnalista arată din ce în ce mai bine.

După ce a devenit mămică pentru prima oară, în 2017, jurnalista Cristina Șișcanu și-a dorit să revină rapid la silueta pe care o avea înainte de a naște. A ținut regim și a reușit să dea jos 27 de kilograme, acum arătând foarte bine. Pe blogul ei, Cristina Șișcanu a detaliat regimul cu ajutorul căruia a slăbit spectaculos.

„MIC DEJUN Variante: 35g cereale integrale +250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grăsime SAU 1-2 ouă + 1 avocado ? (sau o legumă)+ 75 g de brânză (nu grasă) sau 100 g de ton în suc propriu SAU 50 g carne fiartă sau o cutie de brânză cottage 2% grăsime + o legumă +2 felii de pâine integrală Gustare 1 maxim 200 g de fruct (nu struguri, nu banană) PRÂNZ Variante: 150 g carne de pui sau de curcan sau de vită la grătar sau la cuptor fără ulei + 200 g salată de crudități fără ulei SAU 200 g de peste la grătar sau la cuptor fără ulei + 200g de legume (nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur fără ulei SAU + 125 g orez sălbatic.

Citeste si  Toti romanii o cunosc pe Laura Codruta Kovesi, insa putini stiau asta despre ea. Detaliile din trecutul ei la care nu te asteptai:

SAU 300 ml ciorbă/supă (să nu aibă cartofi și nu rădăuțeană) +50g de crutoane G2 ZERO (deoarece mai mâncăm ciocolățele îndulcite cu extract din ștevie) CINĂ Variante: Salată asortată cu 200 g de brânză light sau carne (fiartă sau grătar) sau peste (grătar sau la cuptor) bucățele +10-12 măsline + 125 g legume asortate SAU 200 g de mamaligă + 125 g de brânză (nu grasă, de ex. telemea light)

SAU 135 g penne integrale + brânză rasă light (telemea sau mozarella) (variantă mea preferată) Se bea: cafea cu lapte 1.5% grăsime, ceai de soc, ceai verde (fără zahăr) și apă”, a explicat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

Citeste si  Îl vezi mereu la TV, dar habar nu aveai cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Negru! Este una dintre cele mai frumoase soții de prezentatori din România, dar iată ce meserie are: