Unde va fi dusa Cristina Topescu

Trupul ne.nsufletit al Cristinei Topescu va fi depus, miercuri, la ora 14, la c.pela c.m.tirului Belu din Capitala, urmand ca joi sa fie inc.nerat, asa cum si-a dorit aceasta.

Sunt informatii transmise, marti, intr-un comunicat de familie. Mama Cristinei ajunge astazi in tara, din Germania. Jurnalista Cristina Topescu s-a lansat pe micile ecrane la Televiziunea Romana. A prezentat stiri, a realizat emisiuni si dezbateri in care a aparat libertatea de exprimare si a luptat pentru drepturile animalelor, relateaza TVR.

Cristina Topescu a fost gasita m.arta dupa trei saptamani

Jurnalista a fost gasita fara sufl.re in casa din Otopeni duminca seara. M.dicii abia au mai recunoscut-o pe jurnalista in momentul in care au gasit-o.

Citeste si  Cristina Şişcanu, dezvăluiri incredibile la Bravo, ai stil Celebrities: „Nu dorm cu soţul”. Ce probleme are în relaţia cu Mădălin Ionescu

Nascuta pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Topescu a simtit din perioada copilariei ca locul ei este in mass-media, fiind prinsa de mica de mirajul televiziunii. In perioada 1970-1979 a aparut la numeroase emisiuni de copii si tineret.

Perioada cea mai grea a fost in momentul in care i-a fost interzis sa mai intre in TVR din cauza dosarului familiei Topescu (Cristian Topescu cazuse in dizgratia r.gimului c.munist, iar mama era plecata in Germania).

Trupul ne.nsufletit al jurnalistei Cristina Topescu ar fi existat in locuinta din Otopeni de mai multe zile, chiar de la sfarsitul anului trecut.