Veronica Stegaru prinsa in timp ce se saruta cu un alt barbat:

După escapada din club, în timp ce mergeau spre hotel, între Veronica şi Viorel Stegaru a izbucnit un conflict fără precedent! Soţia-vulpiţă şi-a pălmuit bărbatul, deşi ea s-a lăsat pupată de un individ, în club. Motivul? Viorel a reuşit să o scoată din sărite!

Aflaţi în maşină, în drum spre hotel, Veronica şi Viorel Stegaru au fost, din nou, protagoniştii unei confruntări. Soţia-vulpiţă a mărturisit pentru Acces Direct că l-a pălmuit pe Viorel pentru că acesta a dansat cu mai multe femei, în club.

„El a dansat cu acele… Trebuia cu mine! E, nu l-am văzut? L-am văzut când am ieşit. Cu mine de ce nu s-a distrat?”, a spus Veronica Stegaru.

Citeste si  Nu se poate una ca asta! Câți bani a primit Irinel Columbeanu de la Antena 1 ca să participe la Asia Express

Într-adevăr, Viorel a confirmat cele spuse de soţia-vulpiţă. Apoi, Veronica a făcut o dezvăluire neaşteptată! S-a pupat cu un bărbat. De fapt, el a pupat-o, a explicat ulterior soţia-vulpiţă.

„Acolo au fost multe gagici. Am dansat cu peste 10…”, a completat Viorel.

„M-am pupat cu unul. Unul m-a sărutat. Dacă Viorel era sus, ce să fac?”, a mărturisit vulpiţa.

Şi, trecând de la o stare de spirit la alta, Veronica Stegaru a adoptat rolul femeii geloase, întrebându-se de ce Viorel nu a ţinut-o legată! „Îi spun în faţă: „Are femeie, are copil! E bărbatul meu în acte. El de ce nu m-a ţinut legată? Îi smulg părul din cap! O tund cheală!”, a continuat soţia-vulpiţa.

Citeste si  Claudia Pătrășcanu a răbufnit! Ce pensie alimentară primesc copiii de la tatăl lor

Totuşi, după scandal, Veronica Stegaru nu a vrut să audă că e posibil ca ea şi Viorel să nu mai împartă camera de hotel. Ba chiar a trecut la ameninţări! Păi dacă e aşa, îl cheamă pe Liviu!

„Avem o singură cheie, un singur dormitor. El cu mine a făcut dragoste! Tot cu mine doarme! Nu luăm altă cameră. Atunci îi zic şi eu lui Liviu că îl vreau”, a mai declarat Veronica Stegaru.