„Vulpiţa” s-a îndrăgostit de Jador!? L-a sunat pe artist acum puţin timp, iar acesta ne-a povestit tot ce i-a zis

„Vulpiţa” s-a îndrăgostit de Jador?! Uite ce i-a spus solistului când l-a sunat!

Jador a părăsit casa Puterea Dragostei în urmă cu câteva zile, artistul având de onorat mai multe angajamente profesionale în România, Italia şi Gemania. Asta nu înseamnă însă că nu sunt şanse să-l vedem din nou, la emisiune, mai ales că are foarte mulţi susţinători care-si doresc cu ardoare întoarcerea favoritului lor. Până atunci trebuie să vă dăm altă informaţie “bombă” care are legătură cu celebrul solist.

În urmă cu puţin timp, acesta a primit un telefon care l-a şocat, pur şi simplu. Dar nu vă mai ţinem în tensiune şi-l lăsăm pe cântăreţ să povestească exact ce a discutat cu persoana respectivă. Deja ştiţi că este vorba despre „Vulpiţa”, căci i-am devoalat identitatea in titlu…Tânăra este un personaj controversat şi spumos despre care toata lumea vorbeşte, în ultima vreme.

Citeste si  I-a ţinut faţa ascunsă până acum, dar gata, nu se mai sfieşte! Simona Gherghe le-a făcut cunoştinţă fanilor cu băieţelul ei. Cât de frumos este micuţul Vlad Ioan. Îi seamănă leit mamei sale! Foto:

„M-a sunat acum puţin timp o fată şi mi-a zis „Bună, sunt Vulpiţa!” Am rămas uimit pentru că numărul meu îl au doar colaboratorii, prietenii şi familia. Mi-a spus că vrea să intre în casa Puterea Dragostei pentru mine! Am căutat apoi pe google „Vulpiţa” şi am văzut cine este că, sincer să fiu, chiar nu ştiam”, a declarat Jador.

Se pare că Veronica din Blăgeşti s-a amorezat de Jador deşi a spus, în urmă cu câteva zile, că are o afinitate pentru Tzancă Uraganul, ba chiar a mers în studioul acestuia să dea o probă de dans. Şi-a schimbat însă planurile şi, potrivit spuselor artistului, acum îşi doreşte să intre în casa Puterea Dragostei şi speră că şi tânărul se va întoarce la Istanbul. Mai rămâne o problemă…Oare ce va face „Vulpiţa” cu soţul ei?

Citeste si  L-am găsit pe Nanu, fiul pe care Mirabela Dauer l-a pierdut când micuțul avea doar 2 ani. Ce s-a ales de el și unde a fost în tot acest timp. Acum e om în toată firea