Alina Vidican castiga o adevarata avere cu afacerea ei secreta din America! o firma condusa in acte de mama Alinei a inregistrat un profit fabulos in ultimul an! Oare Borcea știe cu ce se ocupă mama copiilor lui și câți bani scoate?

Alina Vidican isi petrece mai mult timp in SUA pentru a se dedica afacerilor imobiliare demarate in perioada in care era maritata cu fostul actionar dinamovist, de care s-a separat anul trecut.

Cei doi aveau trei firme pe numele lor in Florida, la care Alina figura ca presedinte si manager, insa companiile au fost inactive, deoarece fostii soti stateau mai mult in Romania in acea perioada.

Alina are, insa, posibilitatea sa relanseze activitatea firmelor, deoarece acestea nu au fost radiate. Exista, insa, o alta firma care ii aduce bani Alinei Vidican, tot din domeniul imobiliar.

Compania este inregistrata tot in Florida, in cladirea din orasul Hollywood, in care locuieste Alina Vidican, managerul firmei fiind mama Alinei, Mariana, care sta la Timisoara. Conform site-urilor de specialitate din SUA, firma imobiliara condusa in acte de mama Alinei Vidican are un profit anual de 190.000 de dolari!

Citeste si  Radu a plecat șofer în Statele Unite. Cum în weekend era liber a zis să-și ocupe timpul cu ceva. Dintr-o joacă și-a deschis ditamai afacerea. I-a înnebunit pe americani cu ceva din România. Foto:


Citeste si  Anunț bombă făcut chiar de el! Vrea să se retragă din televiziune! Cum a luat decizia aceasta și ce va face de acum încolo: