Andreea Mantea, prima reacţie după ce a fost văzută cu o burtică de gravidă în vacanţă. A ascuns cât a putut, dar acum a anunţat totul

 

Andreea Mantea s-a afișat în vacanță cu o burtică suspectă, iar internauții i-au comentat imediat prezentatoarei TV la videoclipul pe care l-a postat pe rețelele de socializare. Iar după ce s-a spus că bruneta ar fi gravidă pentru a doua oară, a reacționat!

Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România, iar aparițiile sale provoacă întotdeauna bucurie în sufletele oamenilor. Recent, însă, Andreea Mantea a „șocat” pe rețelele de socializare, după ce s-a filmat cu o burtică suspectă, mulți internauți crezând că bruneta este însărcinată pentru a doua oară. Andreea Mantea a răspunsul printr-un comentariu și a elucidat „misterul”: va avea sau nu un frățior sau o surioară David?

Citeste si  „Zelenski va fi judecat ca un criminal de război"! Anunțul cutremurător vine din Ucraina

O persoană i-a comentat Andreei Mantea la videoclipul de pe rețelele de socializare: ”Tu ești însărcinată! Nu cred că ești balonată, cum am citit!!!”. Însă, prezentatoarea TV a simțit că este momentul să facă lumină în acest caz și să răspundă printr-un mesaj dacă este sau nu gravidă pentru a doua oară. Astfel că, misterul a fost elucidat, iar bruneta a scris: „Nu sunt însărcinată. ??”. De asemenea, internautul a continuat să îi răspundă prezentatoarei TV: ”Scuze atunci! Credeam că ești însărcinată, pentru că ai doar burtica, în rest ești slabă!”.

Îmbrăcată într-un costum de baie de culoare albă și cu un cardigan de plajă, Andreea Mantea s-a lăsat filmată în timp ce se relaxează și se bronzează. Mai mult decât atât, internauții și-au ridicat semne de întrebare atunci când au observat o ”burtică suspectă”. Aceștia au reacționat imediat pe internet, la postarea Andreei Mantea, întrebând-o dacă este însărcinată pentru a doua oară.

Citeste si  Ce se întâmplă la Moscova, după ce fosta soţie a lui Putin a spus că ar fi MURIT şi a fost înlocuit de o sosie

”Sunt în vacanță!”, este mesajul postat de Andreea Mantea în dreptul videoclipului postat pe Instagram. Urmăritorii prezentatoarei TV au reacționat imediat: ”Ești însărcinată?”, ”Se ascunde o burtică de graviduță?”, ”Cel mic o să aibă un frățior sau o surioară????❤️❤️❤️”, ”Urmează să ne anunți ceva?”, ”Vacanță plăcută, și dacă ești însărcinată este fix treabă ta, viața ta îți aparține și să își mai vadă fiecare de lungul nasului”, ”Tu ești însărcinată! Nu cred că ești balonată, cum am citit!!!”.