Andreea Marin recunoștea acum câțiva ani că fiul lui Ștefan Bănică Jr. a fost primul care i-a spus „mama”

 

Fiul lui Ștefan Bănică Jr, transformare spectaculoasă la ”Te cunosc de undeva”. Radu Ștefan a avut parte de o provocare mare la începutul sezonului 16 al show-ului ”Te cunosc de undeva”. A trebuit să se costumeze și să cânte ca o femeie, iar juriul a fost plăcut impresionat de prestația sa. Ce rol a avut de interpretat?

Fiul lui Ștefan Bănică Jr, transformare spectaculoasă la ”Te cunosc de undeva”. Juriul a fost uimit
Fiul lui Ștefan Bănică Jr, transformare spectaculoasă la ”Te cunosc de undeva”. Sezonul 16 al ”Te cunosc de undeva” este o adevărată provocare pentru concurenți. Printre aceștia se află și fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan (18 ani) care a trebuit să se deghizeze într-o cântăreață cunoscută, transmite Libertatea.

Citeste si  Fosta logodnică a unui cunoscut milionar mătură realmente pe jos cu Mihaela Rădulescu: „Ferească Dumnezeu şi Maica Precista!” Incredibilă continuarea… a făcut-o praf:

Mai exact, Radu Ștefan s-a costumat în Lady Gaga și a cântat ”Bad Romance”. Acesta a uimit juriul cu prestația sa, mai ales că era epilat, pe tocuri, cu unghii false, gene lungi și lentile de contact.

”Piesa e un fel de ruleta rusească, totul sau nimic! Deşi pare firav, este de fapt un tip foarte puternic”, a spus Ozana Barabancea. „Sunt aici să pun în aplicare ce învăţ la UNATC!”, a adăugat apoi și fiul renumitului artist. Pentru performanța de care a dat dovadă, Radu Ștefan a primitt 12 puncte de la Ozana Barabancea.

Ștefan Bănică Jr., mândru de fiul său
Artistul a fost impresionat, la un moment dat, de apariția pe scena X Factor, a unei mame împreună cu fiica sa. Ștefan Bănică Jr. s-a gândit la fiul său, atunci, de care este tare mândru. Și-a reamintit cum au cântat împreună la Sala Palatului.

Citeste si  Va ploua cu bani peste noii șefi ai Casei Regale. Conducătorul ei ar putea avea statut de Șef de Stat! Câți bani ar putea să primească în fiecare lună de la români, fără să punem la socoteală averea pe care deja o au

”Pot să îţi spun, ca părinte şi copil care a cântat alături de tatăl, dar şi de fiul lui, că senzaţia protectoare pe care tu o ai faţă de fiica ta nu te ajută întotdeauna. Taică-miu nu a avut chestia asta şi îi mulţumesc lui Dumnezeu, pentru că m-a ajutat enorm! Pe scenă nu mai e copilul, ci partenerul meu! Lucrul acesta am vrut să îl simt şi eu vizavi de fiul meu anul trecut, într-un concert la Sala Palatului şi, cu tot instinctul patern, l-am lăsat să se descurce şi sunt mândru de ceea ce a făcut”, a spus Ştefan Bănică.

Radu Ștefan este, deja, la vârsta majoratului. El este rezutat din căsătoria lui Ștefan cu Camelia Constantinescu. Ștefan Bănică Jr. mai are un fiu, Alexandru cu actuala parteneră Lavinia Pârva, și o fiică cu Andreea Marin, pe nume Ana Violeta.

Citeste si  Indemnizaţia de creştere a copilului, TĂIATĂ pentru o categorie de mame. Cine trebuie să dea banii înapoi: