Au făcut afacere cu trandafiri, după reţeta bunicii. Un fost poliţist din Piatra Olt şi soţia sa au investit 6000 de lei, dar profitul apare imediat! Oricine poate câștiga bani frumoși din afacerea asta. Ce trebuie să faci

Au făcut o afacere după reţeta bunicii. O familie din Piatra-Olt a plantat peste 500 de butaşi de trandafiri pentru dulceaţă, iar aceasta este preparată după o reţetă simplă, fără conservanţi, urmând să ajungă în târgurile de Crăciun. Nu a fost o afacere costisitoare, iar proprietarii vor să se extindă anul viitor. Din florile de trandafir au făcut sute de borcane de dulceaţă, dar şi sirop şi oţet. Anul acesta, timpul frumos a ţinut cu ei şi vor culege florile de trandafir toată luna octombrie.

Milică Costache, un fost poliţist din Balş, judeţul Olt, pasionat de artă, nu s-a gândit niciodată că se va ocupa de o astfel de afacere. Ideea i-a venit soţiei şi anul trecut au pus-o în aplicare. Au cumpărat 500 de butaşi de trandafiri de dulceaţă din Cluj şi s-au apucat de treabă. Anul acesta au făcut prima recoltare.

Citeste si  Locuiești la sat și vrei să faci bani frumoși? Iată 5 lucruri pe care le poți face ca să scapi de sărăcie


Citeste si  Acest tânăr a muncit în construcții în Spania, s-a întors în țară și a dat lovitura! A investit doar 2.000 de euro, dar profitul este uriaș! Dacă ai teren, și tu poți scoate bani din asta! Iată cum:

„Ea a avut iniţiativa. Soţia mea. S-a ocupat până în acest moment de producerea dulceţurilor în casă. Foarte nostalgică, a avut o bunică foarte pricepută în ale bucătăriei, povesteşte foarte frumos depre anii copilăriei. Am fost uşor reticent datorită faptului că în zona de sud nu există producători de trandafiri”, spune bărbatul.

S-a documentat din cărţi şi de pe site-uri de specialitate şi s-a apucat de afacere. Anul acesta au recoltat de cinci ori florile şi au făcut 200 de borcane de dulceaţă. Le-au oferit cadou câteva borcane, până acum, prietenilor şi, în preajma Crăciunului, vor merge la târguri cu ele, pentru comercializare.

Citeste si  Câți bani câștigă pe lună un șofer Uber. Un tânăr a publicat sumele de bani obținute! Unora le poate părea o sumă imensă:


Citeste si  Ce avere are Mugur Isărescu: Guvernatorul BNR a încasat în 2016 o sumă imensă numai din salarii! Iată de unde îi vin atâția bani și cum arată pensiunea acestuia din Drăgășani

„Este reţeta bunicii mele, pe care ne-o pregătea în copilărie dintr-un trandafir de dulceaţă din alt soi, un soi mai mare, cocoţat pe un gărduţ, conţine petale de trandafir şi sirop de zahăr, fără niciun fel de conservant”, spune soţia lui Milică, Stela, pentru CANCAN.RO. Anul acesta a pregătit sute de borcane de dulceaţă, dar şi sirop şi oţet.

Fermierii din Piatra-Olt au o plantaţie de 1.000 de metri pătraţi cu trandafiri de Damasc, iar investiţia s-a ridicat la suma de 6.000 de lei.

Citeste si  A rămas însărcinată la 17 ani, a abandonat școala, iar acum a devenit putred de bogata! Are atat de multi bani, încât preferă să își cumpere haine decat sa isi faca bagajul cand calatoreste! Cum a reușit să facă o avere: