Auchan face angajări în o mulțime de mari orașe din țară. Am aflat care sunt posturile disponibile, iar actuali angajați ai Auchan ne spun ce salarii primesc lună de lună:

Auchan derulează în prezent una dintre cele mai mari campanii de angajări din ultima perioadă. Reprezentanții lanțului de hipermarketuri caută 590 persoane din diferite orașe din țară.

Se caută angajați pentru magazinele Auchan din orașe ca București, Cluj Napoca, Timișoara, Sibiu, Brașov, Baia Mare, Oradea, Deva, Bacău.

Se caută lucrători comerciali, recepționeri de mărfuri, casieri, agenți de securitate, brutari și patiseri, vânzători raioane speciale, electricieni, dar și manageri, analiști și programatori.

Ce salarii sunt la Auchan România
Potrivit datelor culese de noi de pe siteul undelucram.ro, un lucrător comercial full-time din Timișoara declară că primește, în 2018, un salariu net de 1600 de lei la Auchan. Un casier full time din Iași, cu experiență în domeniu de 5 ani, spune că netul său este de 1300 de lei.

Citeste si  Kaufland angajează în toate colțurile țării. Iată lista salariilor oferite de angajatorul german, de la vânzători și lucrători comerciali la șefi și manageri:

Un casier part time din București declară pe același site ca a câștigat 600 de lei pe lună în perioada în care a lucrat la Auchan.

Un lucrător comercial din Cluj, care a prestat și activitate de casier spune că primea, în luna noiembrie 2017, un salariu lunar net de 1400 de lei. În aceeași lună, un manager din Iași, cu experiență în domeniu de 5 ani, declara că este răsplătit pentru munca sa cu un salariu lunar net de 1900 de lei.

Un analist de achiziții din București câștiga în iulie 2017 suma netă de 2500 de lei / lună, în timp ce responsabil de achiziții din același oraș declara, în februarie 2016, că are un salariu lunat net de 3200 de lei.

Citeste si  În 2013, era cel mai bogat român cu 1,7 mld €. În ce situaţie uluitoare a ajuns miliardarul de la Zimnicea! Avocaţii afaceristului au… Dar stai să vezi pe ce loc a picat acum: Ce s-a întâmplat cu toți banii: