Averea „ascunsă” a lui Becali: „E peste Ţiriac! Vă spun sigur că e cel mai bogat om din România!” Câţi bani spune Dragomir că are de fapt patronul FCSB: La suma asta nici nu îndrăznești să visezi!

Cotat de revista Capital cu o avere de aproximativ 300 de milioane de euro, Gigi Becali ar fi de fapt cel mai bogat român, a afirmat Dumitru Dragomir într-o intervenţie la ProSport LIVE.

Fostul preşedinte al LPF susţine că terenurile deţinute de patronul FCSB ar valora în acest moment între „două şi trei miliarde de euro”, ceea ce l-ar pune pe acesta pe primul loc în clasamentul celor mai bogaţi români. În 2016, fostul mare tenismen Ion Ţiriac deţinea prima poziţie în TOP 300 Capital, cu o avere estimată la 1,6 miliarde de euro, în timp ce Becali era clasat pe locul 9, fiind depăşit de un alt afacerist implicat în fotbalul românesc, patronul Astrei, Ioan Niculae (locul 3 – cu o avere între 600 şi 700 de milioane de euro).

Citeste si  Se dau bani! Uite cum poți să obții 10.000 de lei de la stat, s-a dat lege:

Din acest motiv, Dragomir se declară convins că Becali nu va avea probleme în a construi o echipă extrem de puternică, indiferent că va avea sau nu dreptul să folosească numele Steaua. Totuşi, fostul şef al LPF spune că Becali va câştiga şi războiul cu MApN pentru numele pierdut în instanţă.

„Becali e tare în toate situaţiile din lume. A băgat bani, şi-a făcut iarăşi echipă bunicică, are un antrenor destul de bun, pe Reghe. De acum înainte va cumpăra iar jucători şi îşi va face iar echipa, că are bani!

Are bani mulţi, mulţi! Mulţi rău de tot! Nici Ţiriac nu are banii lui. Din pământuri face bani. A cumpărat când a trebuit pământ ieftin şi acum îl vinde scump. Becali e cel mai bogat om din România, vă spun eu precis. Are pământuri de două, trei miliarde, vă spun sigur! Nu are nimeni în ţară aşa ceva.

Citeste si  Ultima oră! E definitiv! Corina Danila, aruncata in strada de banca! Ce datorii are îndrăgita vedetă:

O să vedeţi că Becali va câştiga şi toate drepturile pierdute”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.