Bianca Drăgușanu nu se poate abține! Ce-a putut să facă într-un mall, de față cu toată lumea:

Bianca Drăgușanu și-a arătat posteriorul bine lucrat la sală, dar de data aceasta, într-un mall cunoscut din București.

Bianca Drăgușanu arată din ce în ce mai spectaculos în ultima vreme! Dacă o vezi la un eveniment, nu este dată când să nu spui că este cea mai frumoasă apariție din incintă, dacă merg la un restauran cu prietenii, diva este cu adevărat o prezență mirobolantă, iar pe stradă, atrage instant toate privirile, chiar dacă nu se obosește să facă nimic special în acest sens.

Drept dovadă, așa au stat lucrurile și, recent, la un mall din zona Băneasa! Venită să scoată pe hârtie o serie de fotografii cu ea și fetița, Sofia, blonda a fost, cum era de așteptat, în centrul atenției! Îmbrăcată simplu, în pantaloni lejeri de culoare bej, cu vedere la gleznă, cămașă în carouri, un pulover vernil, adidași albi de firmă, totul accesorizat cu un ceas scump și cercei mici cu diamante, Bianca Drăgușanu a captat privirile tuturor.

Citeste si  9 ghicitori pentru copii, dar care dau bătăi de cap și adulților

Mai mult, în momentul în care Biancăi i s-a desfăcut șiretul, și s-a aplecat să îl lege, situația s-a încins de-a binelea în complexul comercial, căci pozițiile în care stătea fosta prezentoare TV erau de-a dreptul incitantate. Fără exagerare, temperatura urcase cu grade serioase în incintă, iar bătăile inimilor bărbaților din zonă aveau o frecvență impresionantă! ”Drăgușanca este o bombă cu ceas”, a spus la unison întreaga „audiență”.

Bianca Drăgușanu și-a arătat fundulețul sexy la mall fără să îi pese că provoacă vreo isterie prin zonă! Este adevărat, nu se poate vorbi despre faptul că soția lui Alex Bodi și-a lăsat la vedere o parte dezgolită a corpului, dar felul în care i se mulau pantalonii în zonă dorsală sau modul în care blondina se mișca de pe un picior pe altul i-a determinat pe ”urmașii lui Adam” să aibă, instant, vise deocheate cu ea. Culmea e că… dacă bărbații toți erau înnebuniți, pe vedetă nu o interesa deloc ce se petrece, nu voia decât să își rezolve treburile și să plece acasă, la soțul și fetița ei.

Citeste si  De când a început o viață nouă departe de România, Monica Gabor părea că vorbește foarte frumos despre tatăl fiicei sale. Irinel Columbeanu i-a dat lovitura acum!