Carmen de la Sălciua, despre sarcină! Când va deveni mămică:

 

Carmen de la Sălciua discută mereu deschis cu urmăritorii săi din mediul online și le răspunde acestora la toate întrebările. Recent, artista a fost întrebată când va deveni mămică și nu a ezitat să răspundă.

În repetate rânduri, Carmen de la Sălciua a declarat că își dorește să devină mămică, așa că internauții s-au întrebat de ce nu a făcut-o până acum. Cum artista vorbește deschis despre orice subiect, unul dintre fanii ei nu a ezitat și a pus întrebarea de pe buzele tuturor.

„De ce nu ai făcut copii până acum? Nu ai vrut?”, a fost întrebarea fanului pentru Carmen de la Sălciua.

Artista nu a stat mult pe gânduri și a lămurit situația. Aceasta a spus că un copil este într-adevăr în planuri sale de viitor, însă nu a făcut acest pas până acum pentru că nu a considerat că este momentul potrivit. Carmen de la Sălciua a declarat că în opinia ei un copil trebuie să vină într-un mediu propice și într-o familie completă, în care cei doi părinți au multă iubire și devotament unul pentru celălalt.

Citeste si  Cine este femeie cu care a fost prins Bănel Nicoliță

„Pentru că sunt un om care gândește și pentru viitor, nu doar pentru moment! Și viitorul fericit al unui copil, în viziunea mea, înseamnă înțelegere, iubire și devotament între părinți!”, a fost răspunsul oferit de Carmen de la Sălciua.