Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce a aflat că Bianca Drăgușanu se mărită cu Gabi Bădălău: „Dacă Bianca n-are”:

 

Cătălin Botezatu a acceptat să vorbească în cadrul unui interviu despre povestea de dragoste pe care Bianca Drăgușanu o trăiește alături de Gabi Bădălău. Iar în timpul declarațiilor, designerul internațional a făcut o mărturisire-bombă: își dorește să le fie naș la nunta pe care o plănuiesc, după cum au dezvăluit surse din anturajul lor. În plus, îndrăgitul jurat de la “Bravo, ai stil!” și-a spus părerea și despre bărbatul care o face fericită pe fosta prezentatoare de la Kanal D.

Cătălin Botezatu s-a oferit să fie naș pentru Biancă Drăgușanu și Gabi Bădălău
Aflat de mai bine de două săptămâni într-o vacanță în Egipt, Cătălin Botezatu nu a rămas în urmă cu noutățile din viața prietenei sale apropiate, Bianca Drăgușanu. Mai mult, fiind contactat de o echipă de jurnaliști în legătură cu relația amoroasă pe care diva o are cu Gabi Bădălău, el nu a refuzat să răspundă acestei provocări. Talentatul designer a mărturisit că și-ar dori să le fie naș în cazul în care nu au deja pe cineva care să îi cunune religios – surse din anturajul cuplului au spus că, de fapt, ar exista deja o pereche de nași.

Citeste si  Nea Rață de la Ferma Vedetelor are o avere impresionantă strânsă din agricultură! E greu de crezut câți bani a putut să dea pe un singur tractor: Tu ce ai face dacă ai avea atâția bani? Este o sumă imensă: Stai să vezi ce cadou i-a luat fiului său la 18 ani... A costat o avere:

În cadrul interviului oferit în urmă cu câteva ore bune, Cătălin Botezatu le-a urat fericire Biancăi Drăgușanu și partenerului ei. Mai mult, jurat de la “Bravo, ai stil!” a subliniat ce calități trebuie să aibă bărbatul din viața celebrei blonde.

“Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău. Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă. În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!”, a declarat celebrul creator de modă pentru redacția PlayTech – Impact.

Citeste si  Soferita din Jibou nu își mai amintește nimic