Ce a pățit Andreea Ibacka, însărcinată în 9 luni. Vecinii l-au sunat DE URGENȚĂ pe Cabral

 

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Andreea Ibacka este într-o formă de zile mari. Actrița urmează să aducă pe lume un băiețel care va face pereche cu micuța Namiko. Atât ea cât și Cabral sunt foarte fericiți și nerăbdători să-l cunoască pe noul membru al familiei. Viitoarea mămică de băiețel nu este deloc stresată și nici nu se menajează în această perioadă. Așa se face că a fost surprinsă de către vecini în timp ce sărea gardul, însărcinată fiind în nouă luni.

Cabral a povestit o întâmplare petrecută zilele trecute când un vecin l-a sunat și i-a spus că a văzut-o pe Andreea când sărea gardul curții. Cabral nu era acasă și s-a impacientat, mai ales că a sunat-o pe soția lui și aceasta nu i-a răspuns.

Citeste si  Solarul de legume care se montează în numai cinci ore! Costă 1.500 de lei și poate fi cumpărat în șase rate! Asta da idee de afacere! Cum este realizat și de unde îl poți cumpăra:

La un moment dat, l-a sunat un număr necunoscut, și când a răspuns, Cabral și-a dat seama că este chiar Andreea. Așa a aflat că se blocase ușa și a rămas în curte cu fetița, motiv pentru care a sărit gardul și a mers la vecini să ceară un telefon ca să-l sune pe el să-i aducă cheile. Cabral a rămas perplex când a auzit că soția lui a sărit gardul, însărcinată fiind în luna a noua.

(…)Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa! Și închide. Luna a noua. N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce, a scris Cabral pe Facebook.

Citeste si  Fosta sotie a lui Pepe a luat toate privirile la un eveniment!

Imediat, la postarea lui Cabral s-au adunat sute de comentarii în care internauții s-au amuzat și au felicitat-o totodată pe Andreea că a făcut față cu brio acestei situații. Actrița este însărcinată în nouă luni și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al familiei.

Andreea Ibacka va aduce pe lume un băiețel
Andreea i-a dat vestea lui Cabral într-un mod cu totul inedit. Se pare că omul de televiziune nu a vrut să știe sexul bebelușului, dar soția lui a ținut neapărat ca el să afle înainte de ziua cea mare. Andreea și Cabral formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Citeste si  Ce avere are Andreea Bălan. A recunoscut pe ce s-au dus banii ei: „Când dau cu cardul mă doare inima..."

Cei doi și-au unit destinele în luna iunie a anului 2011. Au o fetiță și un băiețel care este pe drum.