Ce spune Anda Călin despre relația cu Liviu Vârciu ”Cea mai mare cumpănă …ne-am despărțit!”

În cadrul unui interviu pentru Ciao, Anda Călin a vorbit despre relația cu Liviu Vârciu. Liviu Vârciu şi Anda Călin formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului însă, au existat și obstacole în relația lor. Ce spune aceasta despre relația cu artistul din L.A.?

Anda Călin a vorbit într-un interviu pentru CIAO despre relația cu artistul Liviu Vârciu. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc.

Despre relația lor, Anca Călin mărturisește că este una ”agitată, frumoasă”, iar uneori oscilează de la ”agonie la extaz”. De asemenea, a vorbit și despre cea mai mare cumpănă pe care au avut-o în relație: ”Cea mai mare cumpănă a noastră a fost când ne-am despărțit! Și eu zic că a fost o cumpănă binevenită în relația noastră pentru că ne-a echilibrat mai mult că și familie, ne-a făcut să înțelegem mai multe lucruri, ne-a făcut să ne dăm seama că ne certăm din lucruri care nu contau și pe care nu le comunicăm cum ar fi trebuit într-o relație și ne-a ajutat să fim închegați, să spun așa!”.

Citeste si  Prima reacția a lui Vlad Gherman, după ce Cristina Ciobănașu s-a afișat cu un alt bărbat: „Nu vreau să mai văd...”

Pe de altă parte, Liviu Vârciu este un bărbat gelos, potrivit mărturisirilor Andei Călin. Cât despre relația cu cei mici, omul de televiziune îi iubește la nebunie: ”Cu Anastasia este, este leșinat după ea, este ceva ieșit din comun. Parcă nici tata, care mă sufoca cu iubire nu era așa. O obligă să îl ia în brațe și să o iubească! Copilul numără până la 3 și spune: „Gata, m-ai iubit! Ne-am iubit! Haide să…” Cu cel mic, el nici cu Anastasia, până nu a început copilul să dezvolte o relație, copilul cu tatăl, nu tatăl cu fetița sau cu băiatul, nu a fost atât de atașat! Acum, când îl vede că începe să îi spună „Tati, tati, tati”, vine spre el și îl ia în brațe, „Da, tata”.

Citeste si  ADEVĂRATUL motiv pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit!

De asemenea, Anda Călin a mărturisit că Liviu Vârciu a avut ”mici scăpări” la începutul relației, când vine vorba despre infidelitate: ”El îmi spune că sunt un mic agent. Pe mine nu prea ai cum să mă minți, nu prea ai cum să mă prostești, la mine ori e albă ori e neagră, nu există variantă de mijloc în problemele acestea. La începutul relației a mai încercat să mai aibă niște scăpări, pe care nu le-a dus la bun sfârșit, pentru că nu a mai apucat. Nu știu dacă le-ar fi dus, el spune că nu, dar să nu băgăm mâna în foc nici pentru noi, dar păi pentru alții, și a văzut cum stă treaba cu mine, că mă cam prind de lucruri și nu prea poate face nimic și s-a potolit! El zice că oricum nu are nevoie și nu ar face nimic, dar, ți-am spus, nu băgăm mâna în foc pentru nimeni, atâta timp cât toate merg bine, îi oferi celuilalt încredere deplină”.

Citeste si  Blestemul lui Ghita Ciobanul: ce s-a ales de celebrul oier din reclame! Din pacate, e adevarat