Cel mai așteptat moment pentru părinții Smiley și Gina Pistol: botezul micuței Josephine.

 

Cine sunt nașii fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley? Este întrebarea care stă de mult timp pe buzele tuturor. Până acum au existat speculații pe marginea acestui subiect, fără să fie confirmate de cuplu. Acum, Gina Pistol a dat toate detaliile despre botezul micuței și a spus și cine vor fi nașii lui Josephine.

S-a aflat cine sunt nașii fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley. Până acum s-a vehiculat că părinte spiritual micuței îi va fi Adrian Sârbu, fondatorul PRO TV, care i-a fi fost și mentor lui Smiley. Cei doi sunt extrem de apropiați de mai bine de 10 ani. Gina Pistol a devzăluit, în sfârșit, cine sunt nașii fetiței.

Citeste si  S-a aflat ADEVARUL despre Vulpita si Viorel, iata de ce au disparut brusc din peisaj

Gina Pistol a infirmat zvonurile potrivit cărora Adrian Sârbu va fi nașul fetiței și a anunțat că nașii fetiței lor vor fi prieteni de familie din Timișoara. De asemenea, prezentatoarea a subliniat că micuța va avea o singură perechi de nași.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură’, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

Gina Pistol a mai oferit detalii despre botezul lui Josephine. Evenimentul va fi unul restrâns, la care vor participa numai familia și persoanele apropiate. Prezentatoarea și-a arătat regretul că la petrecere nu vor putea fi prezenți și colegii de la Asia Express, dat fiind că acum sunt la filmări.

Citeste si  Anamaria Prodan, reacție dură

O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ‘Asia Express’, sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată’, a mai spus Gina Pistol pentru sursa citată.