Cine este Ciprian Napy?

 

Ciprian Napy face parte din Clanul Rinu, grupare interlopă care acționează în Sectorul 2 al Capitalei, în zona podului Colentina. Tânărul cu viață de lux este fiul lui Napy, unul dintre liderii clanului.

Culmea este că uci…gașul lui Emi nu este deloc străin de Clanul Duduianu. Dincolo de partidele de barbut dintre cele două grupări, care au dus la m…oartea lui Pian, în urmă cu zece ani cele două clanuri făceau „afaceri” împreună.

Clanul Duduianu domină Bucureștiul de ani de zile. Mai mulți membrii au făcut parte din așa zisul lot „Vlasov”. În 2013 procurorii i-au trimis în judecată pe Constantin Răducanu, zis „Costel al lui Caran”, Gheorghe Stan, zis „Bulgaru”, Nicolae Duduianu, zis „Caleea”, Emil Răducanu, zis „Emil al lui Caran”, Nicolae Constantin, zis „Aramis”, Valentin Duduianu, zis „Beadim”, Daniel Duduianu, zis „Edison”, Marius Gheorghe, zis „Marius al lui Rinu”, Aurel Răducanu, zis „Aurel al lui Caran”, Traian Simion,zis „Udi”, Sofian Văduva, zis „Denom”, şi Elena Constantin, zisă „Vipera”.

Citeste si  Bianca Dragusanu, dezvaluiri despre perioada in care era saraca! Uite unde locuia cand traia la Petrosani. Cum reușea să supraviețuiască și cu ce se hrănea

Ei erau acuzați de cămătărie, în dosar fiind audiat și fostul șef al Camerei de Comerț, Mihai Vlasov. Procurorii aveau informații că Vlasov era unul dintre cei care apelau la Duduieni pentru împrumuturi atunci când pierdeau la casino.

Ciprian Napy duce o viață de nabab și, cum altfel, își ține la curent prietenii virtuali cu tot ce face. Acum două zile, tânărul a postat un video în care apare călare prin munți, iar internauții i-au lăsat o mulțime de comentarii apreciative. După plimbarea pe cal, se pare că interlopului i-a venit chef de barbut, așa că a încins o partidă chiar cu Emi. La un moment dat, cei doi s-au certat, iar Napy l-a înju…nghiat în mod repetat.

Citeste si  Rudele au crezut că nu văd bine

În urmă cu scurt timp, atât Ciprian, cât și alți suspecți, membri al Clanului Rinu, au fost duși la audieri la secția Omo…ruri de la Poliția Capitalei.