Cine este românul care şi-a comandat un Aston Martin de… 3 mililoane €!!! ”Prinţişorul imobiliarelor” are deja maşini de 1,5 milioane € în garaj, dar nu se opreşte din cumpărături. De unde are atâția bani

Vestea că un român şi-a cumpărat unul dintre cele 150 de automobile Aston Martin Valkyrie, create de compania de lux pentru un număr restrâns de clienţi cu foarte mulţi bani în portofel, a luat pe toată lumea prin surprindere. Mai ales că cele 150 de exemplare vor avea o serie de modificări speciale pentru fiecare proprietar în parte. Viitorilor posesori ai maşinii li s-a făcut o scanare 3D pentru a le fi creat interiorul perfect. Doar şi-au permis să scoată din buzunar… trei milioane de euro!

Bolidul de lux este dotat cu un motor V12, de 6,5 litri, amplasat central, care dezvoltă 900 de cai putere. Automobilul este construit din elemente uşoare şi are o greutate totală de doar 1.000 de kilograme, fiind capabil de performanţe atinse de obicei doar de maşinile de Formula 1! Bijuteria auto a fost prezentată oficial chiar de Serena Williams, la Monaco, iar pe şosele va apărea în 2019, însă cei 150 de multimilionari s-au înghesuit deja să plătească superbolidul desprins parcă din filme!

Citeste si  Șoferii din România au aflat vestea catastrofală! Permisele de conducere nu vor mai fi valabile! Cine face asta pierde dreptul de a mai conduce:


Citeste si  Cel mai bătrân angajat din România. Badea Ştefan are carte de muncă la vârsta de 100 de ani! Uite cu ce se ocupă și câți bani câștigă

Iniţial a fost doar un zvon că printre aceştia s-ar afla şi un român, dar Bogdan Căpuşan a ţinut să lămurească situaţia chiar pe contul său de Instagram: „Am o relaţie foarte bună cu cei de la Aston Martin şi da, voi fi proprietarul unui Aston Martin Valkyrie, contrar spuselor unor invidioşi!”, a scris el.

Pentru că pare de-a dreptul incredibil ca un tânăr de vârsta lui să-şi permită să scoată atât de uşor din buzunar trei milioane de euro, mai ales că are în garaj şi alte automobile de lux (Mercedes Brabus G-Class – 520.000 de euro, Rolls Royce Ghost – 250.000 de euro, Rolls Royce Dawn – 240.000 de euro, F12 Berlinetta – 360.000 de euro).

Citeste si  Calculator Taxa Auto: Nimeni nu scapă de noua taxă auto în 2018, nici măcar cei care s-au grăbit să îşi cumpere şi înmatriculeze maşini în 2017. Uite tot ce trebuie să știi


Citeste si  După un accident care l-a lăsat fără un loc de muncă, acest bărbat s-a uitat într-o zi la televizor și și-a dat seama că este putred de bogat! Nu câștigase la Loto, ceva mai bun l-a îmbogățit:

Ca orice „prinţişor” care se respectă, Bogdan Căpuşan are, la rândul lui, nişte părinţi care au construit un veritabil imperiu financiar! Chimu Căpuşan, tatăl viitorului şofer de Aston Martin Valkyrie, deţine complexul turistic Sun Garden, construit în zona comunei Baciu, cu o cifră de afaceri de şapte milioane de lei pe anul trecut.

Pe lângă această afacere, Chimu mai are şi firma TI Trust Invest, în domeniul imobiliarelor, cu o cifră de afaceri de 4,1 milioane lei pe 2016. Nici juniorul familiei nu a stat degeaba, pornind, la rândul lui, o afacere, în care îi are asociaţi chiar pe părinţii lui, Chimu şi Anica Căpuşan: Elite Grup SRL, cu o cifră de afaceri fabuloasă pe anul 2016 – 51 milioane de lei!

Citeste si  Se schimbă școala de șoferi! Pe lângă cele 15 ore de practică, cursul teoretic şi examenul psihologic apare un nou curs! Ce trebuie să faci acum pentru a-ți lua permisul:


Citeste si  Povestea trista a Mihaelei, prostituata „de centura”! A petrecut Revelionul la munca: „Un TIR-ist trist si sampanie cu gust de cirese amare. Am avut 3 clienti. Unul era…” SUMA pe care a incasat-o dupa o noapte intreaga

Venind dintr-o astfel de familie şi prinzând gustul afacerilor, dar şi al cheltuielilor pentru maşini la care majoritatea oamenilor doar visează, nici nu este de mirare că Bogdan Căpuşan nu a rezistat tentaţiei de a intra în lista superexclusivistă a celor care vor conduce „monstrul” Aston Martin Valkyrie!

sursa: cancan.ro