Cristian Tudor Popescu are o iubită cu 20 de ani mai tânără. Cine este și cum arată:

 

Cristian Tudor Popescu, inginer de meserie, este comentator politic și sportiv la Digi 24. Puțini, însă, sunt cei care știu cine este și cum arată iubita lui.

Analistul Digi24 a divorțat de patru ori, iar acum are o iubită cu 20 de ani mai tânără. Cristian Tudor Popescu a fost surprins cu iubita lui, iar cei doi păreau a fi extrem de apropiați. Atunci și-au petrecut întrega zi la un spa din zona Romexpo. Potrivit unor surse mass-media, Cristian Popescu Tudor și iubita lui sunt în continuare împreună.

Cristian Tudor Popescu este un inginer român care s-a făcut remarcat, după 1989, ca scriitor, filmolog, jurnalist la ziarul Adevărul. A fost director fondator al ziarului Gândul, după ce în 2005 a plecat de la Adevărul, împreună cu o parte din redacție. Are un doctorat în cinematografie, cu o teză pe tema propagandei și manipulării în filmul românesc.

Citeste si  Imaginile care au înnebunit internetul! Cum arată acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Jurnalistica sa e caracterizată de o înaltă plasticitate a limbajului, precum și de exprimarea de judecăți tăioase.Cristian Tudor Popescu are și doi băieți din relațiile anterioare. Fiul cel mic i-a dat ceva bătăi de cap până când a reușit să-și ia bacalaureatul, în timp ce băiatul cel mare și-a deschis o firmă proprie de producție audio-video și își găsește timp și să cânte la tobe în două trupe.